Cátedra UNESCO y cátedra infancia : derechos humanos y políticas públicas.

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Primera edición.
Imprint:Bogotá : Universidad Externado de Colombia, 2013.
Description:379 pages ; 24 cm
Language:Spanish
English
Italian
Subject:Human rights -- Latin America.
Civil rights.
Human rights.
Latin America.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9978762
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Universidad Externado de Colombia.
ISBN:9789587720785
9587720784
LEADER 01628nam a2200361Ii 4500
001 9978762
003 ICU
005 20140728135600.0
008 140728s2013 ck b 000 0 spa d
020 |a 9789587720785 
020 |a 9587720784 
035 |a (OCoLC)884732177 
040 |a CGU  |b eng  |e rda  |c CGU 
041 0 |a spa  |a eng  |a ita 
049 |a CGUA 
050 4 |a JC599.L3  |b C384 2013 
245 0 0 |a Cátedra UNESCO y cátedra infancia :  |b derechos humanos y políticas públicas. 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a Bogotá :  |b Universidad Externado de Colombia,  |c 2013. 
300 |a 379 pages ;  |c 24 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Human rights  |z Latin America.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008122069 
650 7 |a Civil rights.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00862627 
650 7 |a Human rights.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00963285 
651 7 |a Latin America.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01245945 
710 2 |a Universidad Externado de Colombia.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83182506  |1 http://viaf.org/viaf/127559410 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i bef5703a-5c5e-5420-a7fb-636a973ec3fc  |s dd7ad354-2bca-5113-b3ce-13f070669cc6 
928 |t Library of Congress classification  |a JC599.L3C384 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1114876 
927 |t Library of Congress classification  |a JC599.L3C384 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |e VAND  |b 110132850  |i 9287037