Bursa (K-35-142,143) : Turt͡sii͡a, vilaĭet Bursa.

Бурса (K-35-142,143) : Турция, вилайет Бурса.
Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Soviet Union. Sovetskai͡a Armii͡a. Generalʹnyĭ shtab.
Soviet Union. Советская Армия. Генеральный штаб.
Imprint:[Minneapolis] : [East View], [2014]
Description:1 map on 2 sheets : color ; 85 x 106 cm, sheets 96 x 72 cm and 92 x 60 cm
Language:Russian
Subject:Bursa (Turkey) -- Maps -- Facsimiles.
Turkey -- Bursa.
Topographic maps.
Military maps.
Facsimiles.
Maps.
Military maps.
Topographic maps.
Cartographic data:Scale 1:10,000. 1 cm to 100 m (E 28°59ʹ--E 29°07ʹ/N 40°15ʹ--N 40°09ʹ).
Format: Map U.S. Federal Government Document Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9970161
Related Items:Reproduction of (manifestation): Bursa (K-35-142,143) : Turt͡sii͡a, vilaĭet Bursa.
Hidden Bibliographic Details
Notes:Relief shown by contours and spot heights.
Includes text, indexes, and sheet assembly diagrams.
"Izdanie 1977 g."
"Sostavleno v 1972 g."
"Sistema koordinat 1942 g."
Sheets numbered: List 1 [western] -- List 2 [eastern].
"I-17 VIII 77-Tb." "I-18 VIII 77-Tb."
"Издание 1977 г."
"Составлено в 1972 г."
"Система координат 1942 г."
Sheets numbered: Лист 1 [western] -- Лист 2 [eastern].
"И-17 VIII 77-Тб." "И-18 VIII 77-Тб."
LEADER 03617cem a2200637Ii 4500
001 9970161
003 ICU
005 20140625133900.0
007 aj cafzn
008 140624r20141977mnuag a f 1 rus d
034 1 |a a  |b 10000  |d E0285900  |e E0290700  |f N0401500  |g N0400900 
035 |a (OCoLC)881694428 
040 |a CGU  |b eng  |e rda  |c CGU  |d CGU 
043 |a a-tu--- 
045 0 |b d1972 
049 |a CGUA 
052 |a 7434  |b B8 
066 |c (N 
090 |a G7434.B8 1972  |b .S6 2014 
110 1 |6 880-01  |a Soviet Union.  |b Sovetskai͡a Armii͡a.  |b Generalʹnyĭ shtab.  |1 http://viaf.org/viaf/131506755 
245 1 0 |6 880-02  |a Bursa (K-35-142,143) :  |b Turt͡sii͡a, vilaĭet Bursa. 
255 |a Scale 1:10,000. 1 cm to 100 m  |c (E 28°59ʹ--E 29°07ʹ/N 40°15ʹ--N 40°09ʹ). 
264 1 |a [Minneapolis] :  |b [East View],  |c [2014] 
300 |a 1 map on 2 sheets :  |b color ;  |c 85 x 106 cm, sheets 96 x 72 cm and 92 x 60 cm 
336 |a cartographic image  |b cri  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/cri 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a sheet  |b nb  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nb 
500 |a Relief shown by contours and spot heights. 
500 |a Includes text, indexes, and sheet assembly diagrams. 
500 |6 880-03  |a "Izdanie 1977 g." 
500 |6 880-04  |a "Sostavleno v 1972 g." 
500 |6 880-05  |a "Sistema koordinat 1942 g." 
500 |6 880-06  |a Sheets numbered: List 1 [western] -- List 2 [eastern]. 
500 |6 880-07  |a "I-17 VIII 77-Tb." "I-18 VIII 77-Tb." 
651 0 |a Bursa (Turkey)  |v Maps  |v Facsimiles. 
651 7 |a Turkey  |z Bursa.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01234358 
655 7 |a Topographic maps.  |2 lcgft 
655 7 |a Military maps.  |2 lcgft 
655 7 |a Facsimiles.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411642 
655 7 |a Maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423704 
655 7 |a Military maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01752671 
655 7 |a Topographic maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423808 
710 2 |a East View Cartographic, Inc.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2006007532  |1 http://viaf.org/viaf/131562410 
775 0 8 |6 880-08  |i Reproduction of (manifestation):  |a Soviet Union. Sovetskai͡a Armii͡a. Generalʹnyĭ shtab.  |t Bursa (K-35-142,143) : Turt͡sii͡a, vilaĭet Bursa.  |d [Moscow?] : Generalʹnyĭ shtab, 1977.  |w (OCoLC)69980345 
903 |a HeVa 
880 1 |6 110-01/(N  |a Soviet Union.  |b Советская Армия.  |b Генеральный штаб.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n95002268 
880 1 0 |6 245-02/(N  |a Бурса (K-35-142,143) :  |b Турция, вилайет Бурса. 
880 |6 500-03/(N  |a "Издание 1977 г." 
880 |6 500-04/(N  |a "Составлено в 1972 г." 
880 |6 500-05/(N  |a "Система координат 1942 г." 
880 |6 500-06/(N  |a Sheets numbered: Лист 1 [western] -- Лист 2 [eastern]. 
880 |6 500-07/(N  |a "И-17 VIII 77-Тб." "И-18 VIII 77-Тб." 
880 0 8 |6 775-08/(N  |i Reproduction of (manifestation):  |a Soviet Union. Советская Армия. Генеральный штаб.  |t Бурса (K-35-142,143) : Турция, вилайет Бурса.  |d [Moscow?] : Генеральный штаб, 1977.  |w (OCoLC)69980345 
999 f f |i 936bc1e1-3024-5175-82f5-1dd841f991ed  |s 7154e8c4-3231-575c-a7f4-673cd5a6316a 
928 |t Library of Congress classification  |a G7434.B8 1972 .S6 2014  |l JRL  |c JRL-MapCl 
927 |t Library of Congress classification  |a G7434.B8 1972 .S6 2014  |l JRL  |c JRL-MapCl  |e HEFT  |b H9970161