Hommes, femmes, entre identités et différences /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Boyancé, Michel.
Imprint:Saint-Maur : Parole et silence, ©2013.
Description:114 pages ; 21 cm
Language:French
Subject:Gender identity.
Sex differences.
Sex role.
Gender identity.
Sex differences.
Sex role.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9956884
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782889181636 (pbk.)
2889181634 (pbk.)
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01849cam a2200397Ka 4500
001 9956884
003 ICU
005 20140515110900.0
008 130521s2013 fr g b 000 0 fre d
019 |a 866803316 
020 |a 9782889181636 (pbk.) 
020 |a 2889181634 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)844782542  |z (OCoLC)866803316 
040 |a AUXAM  |b eng  |c AUXAM  |d OCLCQ  |d STF  |d OCLCO  |d TZT  |d OCLCF  |d CGU 
049 |a CGUA 
082 1 4 |a 305 
090 |a HQ1075  |b .B69 2013 
100 1 |a Boyancé, Michel.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2011061344  |1 http://viaf.org/viaf/333045 
245 1 0 |a Hommes, femmes, entre identités et différences /  |c Michel Boyancé. 
260 |a Saint-Maur :  |b Parole et silence,  |c ©2013. 
300 |a 114 pages ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Gender identity.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh91003756 
650 0 |a Sex differences.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2001008761 
650 0 |a Sex role.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85120663 
650 7 |a Gender identity.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00939593 
650 7 |a Sex differences.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01114321 
650 7 |a Sex role.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01114598 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 5f8d63f9-8686-5033-9b38-5d17bf79f1a3  |s 1ac3f824-de95-5a14-a85a-f48675b5de36 
928 |t Library of Congress classification  |a HQ1075.B7235 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1111911 
927 |t Library of Congress classification  |a HQ1075.B7235 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |e RUNG  |b 110122758  |i 9273372