Sidur ʻErev Shabat u-moʻed : Bet Tefilah Yiśreʼeli /

סידור ערב שבת ומועד : בית תפילה ישראלי /
Saved in:
Bibliographic Details
Uniform title:Siddur. 2013.
Imprint:Tel Aviv : Bet Tefilah Yiśreʼeli, 2013.
תל אביב : בית תפילה ישראלי, 2013.
Description:193 p. : ill. ; 23 cm.
Language:Hebrew
Subject:Judaism -- Liturgy -- Texts.
Sabbath -- Liturgy -- Texts.
Judaism -- Liturgy.
Sabbath -- Liturgy.
Texts.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9859098
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Gottfried, Esteban.
Bet tefilah Yiśreʼeli (Tel Aviv, Israel)
LEADER 02011cam a2200397Ia 4500
001 9859098
003 ICU
005 20140219095900.0
008 130806s2013 is a 001 0 heb d
035 |a (OCoLC)857348942 
040 |a HLS  |c HLS  |d WEINB  |d OCLCO  |d UMC 
049 |a CGUA 
050 4 |a BM675.S3  |b Z75 2013 
066 |c (2 
130 0 |a Siddur.  |f 2013. 
245 1 0 |6 880-01  |a Sidur ʻErev Shabat u-moʻed :  |b Bet Tefilah Yiśreʼeli /  |c Esṭeban Goṭfrid. 
260 |6 880-02  |a Tel Aviv :  |b Bet Tefilah Yiśreʼeli,  |c 2013. 
300 |a 193 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Judaism  |x Liturgy  |v Texts.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85070856 
650 0 |a Sabbath  |x Liturgy  |v Texts.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008111128 
650 7 |a Judaism  |x Liturgy.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00984346 
650 7 |a Sabbath  |x Liturgy.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01102946 
655 7 |a Texts.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423705 
700 1 |a Gottfried, Esteban.  |1 http://viaf.org/viaf/8159335404612962256 
710 2 |a Bet tefilah Yiśreʼeli (Tel Aviv, Israel)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2014055209  |1 http://viaf.org/viaf/235283077 
752 |a Israel  |d Tel Aviv. 
903 |a HeVa 
880 1 0 |6 245-01/(2/r  |a סידור ערב שבת ומועד :  |b בית תפילה ישראלי /  |c אסטבן גוטפריד. 
880 |6 260-02/(2/r  |a תל אביב :  |b בית תפילה ישראלי,  |c 2013. 
929 |a cat 
999 f f |i 35d68797-5548-5939-bcfc-b11b87958f6f  |s 78ca0e7a-af2a-521e-96f7-c5a8c7eb1ff6 
928 |t Library of Congress classification  |a BM675.S3 Z75 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1107286 
927 |t Library of Congress classification  |a BM675.S3 Z75 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |e root  |b 109070590  |i 9251166