Den Forordnede Kirke-Psalmebog : til guds-tjeneste paa søndagene, festerne, bededagene, og til anden gudelig brug i kirken og huus-andagt, af gamle aandrige sange, tilligemed Collecter, epistler og evangelier, lidelses-historien, kirke-samt andre bønner /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Bergen : D. Beyer, 1857.
Description:574 p. ; 15 cm.
Language:Danish
Subject:Danske folkekirke -- Hymns.
Danske folkekirke.
Lutheran Church -- Hymns
Hymns, Danish
Hymns, Danish.
Lutheran Church.
Hymns.
Format: Print Book
Local Note:In box.
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/974597
Hidden Bibliographic Details
Other title:Collecter, Epistler og Evangelier.
Other authors / contributors:Kingo, Thomas, 1634-1703
Notes:Binding stamped with date 1860.
LEADER 02003nam a2200385 a 4500
001 974597
003 ICU
005 20110303131800.0
008 890706s1857 no 00100 dan d
035 |a (ICU)BID12091157 
035 |a (OCoLC)20326778 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a dan 
245 0 4 |a Den Forordnede Kirke-Psalmebog :  |b til guds-tjeneste paa søndagene, festerne, bededagene, og til anden gudelig brug i kirken og huus-andagt, af gamle aandrige sange, tilligemed Collecter, epistler og evangelier, lidelses-historien, kirke-samt andre bønner /  |c af Th. Kingo. 
260 0 |a Bergen :  |b D. Beyer,  |c 1857. 
300 |a 574 p. ;  |c 15 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Binding stamped with date 1860. 
590 |a In box. 
610 2 0 |a Danske folkekirke  |x Hymns. 
610 2 7 |a Danske folkekirke.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00559896  |0 http://id.worldcat.org/fast/559896 
650 0 |a Lutheran Church  |x Hymns  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85079009 
650 0 |a Hymns, Danish  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85063614 
650 7 |a Hymns, Danish.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00965534 
650 7 |a Lutheran Church.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01003996 
655 7 |a Hymns.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423701 
700 1 0 |a Kingo, Thomas,  |d 1634-1703  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85152183  |1 http://viaf.org/viaf/73893211 
740 0 1 |a Collecter, Epistler og Evangelier. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i b7a15c41-be72-5ba1-9ba1-4c253fa67a92  |s 8154f8bb-6407-5feb-afd9-4275cb29b9cc 
928 |t Library of Congress classification  |a BV491.L8D25 1857  |l SPCL  |c SPCL-Rare  |i 2016036 
927 |t Library of Congress classification  |a BV491.L8D25 1857  |l SPCL  |c SPCL-Rare  |b 093058385  |i 2198776