Educación y derechos humanos : una discusión interdisciplinaria /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:San José, Costa Rica : Instituto Interamericano de Derechos Humanos ; Buenos Aires : Centro Editor de América Latina, c1989.
Description:278 p. ; 20 cm.
Language:Spanish
Series:Papeles políticos
Subject:Human rights -- Latin America
Education -- Latin America
Education.
Human rights.
Latin America.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/967043
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Olguín, Leticia
Prado, Juan José
ISBN:9502512421
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02076nam a2200433 a 4500
001 967043
003 ICU
005 19950907000000.0
008 890525s1989 cr b 00000 spa u
010 |a  89166513 
020 |a 9502512421 
035 |a (ICU)BID12013388 
035 |a (OCoLC)20797236 
040 |a DLC  |a DLC  |c DLC  |d DLC 
041 0 |a spa 
043 |a cl----- 
050 0 0 |a JC599.L3  |b E38 1989 
082 0 0 |a 323/.098  |2 20 
245 0 0 |a Educación y derechos humanos :  |b una discusión interdisciplinaria /  |c coordinación, Leticia Olguín ; Juan José Prado ... [et al.]. 
260 0 |a San José, Costa Rica :  |b Instituto Interamericano de Derechos Humanos ;  |a Buenos Aires :  |b Centro Editor de América Latina,  |c c1989. 
300 |a 278 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Papeles políticos 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Human rights  |z Latin America  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008122069 
650 0 |a Education  |z Latin America  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008102785 
650 7 |a Education.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00902499 
650 7 |a Human rights.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00963285 
651 7 |a Latin America.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01245945 
700 1 0 |a Olguín, Leticia  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n89656987  |1 http://viaf.org/viaf/73004707 
700 1 0 |a Prado, Juan José  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n89656991  |1 http://viaf.org/viaf/60694873 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 44d2f504-2850-5054-a3e5-4dde7e682b10  |s 2d1f55a2-975b-5afc-91a2-b6eef2540f64 
928 |t Library of Congress classification  |a JC599.L3E380 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1596127 
927 |t Library of Congress classification  |a JC599.L3E380 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 33459900  |i 2188490