Kommentar zu Goethes Faust II /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Arens, Hans.
Imprint:Heidelberg : Winter, 1989.
Description:1083 p. ; 25 cm.
Language:German
Series:Beiträge zur neueren Literaturgeschichte. 3. Folge, Bd. 86
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/954869
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3533040933
Notes:Bibliography: p. 1071-1083.

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 954869
003 ICU
005 20030518134600.0
008 890320s1989 gw b 000 0 ger d
020 |a 3533040933 
035 |a (ICU)BID11888345 
035 |a (OCoLC)19677482 
040 |a MUM  |c MUM  |d NOC  |d FIL  |d OCL  |d ICU  |d OCoLC 
041 0 |a ger 
090 |a PN35.B45 ser.3, bd.86 
100 1 |a Arens, Hans.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83038613  |1 http://viaf.org/viaf/100191341 
245 1 0 |a Kommentar zu Goethes Faust II /  |c Hans Arens. 
260 |a Heidelberg :  |b Winter,  |c 1989. 
300 |a 1083 p. ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Beiträge zur neueren Literaturgeschichte.  |v 3. Folge, Bd. 86 
504 |a Bibliography: p. 1071-1083. 
600 1 0 |a Goethe, Johann Wolfgang von,  |d 1749-1832.  |t Faust.  |n 2. Theil.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85803775  |1 http://viaf.org/viaf/175826931 
630 0 7 |a Faust (Goethe, Johann Wolfgang von)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01356033 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 4b07a07b-0381-5525-abce-bd37022fc418  |s 2cdd732e-ae57-5985-93c0-deae32354691 
928 |t Library of Congress classification  |a PT1940.A746 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1916695 
927 |t Library of Congress classification  |a PT1940.A746 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 44990341  |i 2168589