Good morning, boys and girls : Theaterstücke /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zeh, Juli, 1974-
Edition:1. Aufl.
Imprint:Frankfurt am Main : Schöffling, 2013.
Description:313 p. ; 21 cm
Language:German
Subject:German drama.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9322802
Hidden Bibliographic Details
Other title:Kaktus.
Yellow line.
Other uniform titles:Roos, Charlotte.
Zeh, Juli, 1974- Kaktus.
Zeh, Juli, 1974- Yellow line.
ISBN:9783895614385 (pbk.)
3895614386 (pbk.)
Notes:Second play co-authored by Charlotte Roos.
LEADER 01744cam a2200421Ii 4500
001 9322802
003 ICU
005 20140121193300.0
008 130802s2013 gw 000 d ger d
016 7 |a 1034318616  |2 GyFmDB 
020 |a 9783895614385 (pbk.) 
020 |a 3895614386 (pbk.) 
035 |a 9322802 
035 |a (OCoLC)854992561 
040 |a OHX  |b eng  |c OHX  |d UAB  |d OCLCO  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
050 4 |a PT2688.E28  |b G66 2013 
100 1 |a Zeh, Juli,  |d 1974-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr2001035029  |1 http://viaf.org/viaf/118980053 
245 1 0 |a Good morning, boys and girls :  |b Theaterstücke /  |c Juli Zeh. 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Frankfurt am Main :  |b Schöffling,  |c 2013. 
300 |a 313 p. ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Second play co-authored by Charlotte Roos. 
505 0 |a Der Kaktus -- Yellow line -- Good morning, boys and girls. 
650 7 |a German drama.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00941360 
648 7 |a 2000-2099  |2 fast 
700 1 |a Roos, Charlotte. 
700 1 2 |a Zeh, Juli,  |d 1974-  |t Kaktus.  |1 http://viaf.org/viaf/219206231 
700 1 2 |a Zeh, Juli,  |d 1974-  |t Yellow line. 
740 0 2 |a Kaktus. 
740 0 2 |a Yellow line. 
903 |a HeVa 
999 f f |i cc3009dc-3547-5ea4-b5e7-c9ee992b2834  |s 2dcb1ee8-bb7a-5ea9-876c-b1392d7db7a6 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E28 G66 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6656704 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E28 G66 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |e MACP  |b 107599920  |i 9201232