Doprava : [Československo].

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Vojenský zeměpisný ústav (Prague, Czech Republic)
Imprint:V Praze : Vojenský zeměpisný ústav, [between 1921 and 1929?]
Description:1 map : color ; 26 x 52 cm
Language:Czech
Subject:Transport workers -- Czechoslovakia -- Maps.
Transport workers.
Czechoslovakia.
Thematic maps.
Thematic maps.
Maps.
Cartographic data:Scale approximately 1:1,520,000.
Format: Map Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9289700
Hidden Bibliographic Details
Notes:Shows distribution of workers in transportation industry.
Includes inset: Podkarpatská Rus.
"Sčítání lidu 1921."
"List 18."
LEADER 01948nem a2200457Ii 4500
001 9289700
003 ICU
005 20130827121800.0
007 aj canzn
008 130826q19211929xr a f 0 cze d
034 1 |a a  |b 1520000 
035 |a (OCoLC)856907021 
040 |a CGU  |b eng  |e rda  |c CGU 
043 |a e-cs--- 
045 0 |b d1921 
049 |a CGUA 
052 |a 6511 
090 |a G6511.P1 1921  |b .V6 
110 2 |a Vojenský zeměpisný ústav (Prague, Czech Republic)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85189212  |1 http://viaf.org/viaf/130579665 
245 1 0 |a Doprava :  |b [Československo]. 
255 |a Scale approximately 1:1,520,000. 
264 1 |a V Praze :  |b Vojenský zeměpisný ústav,  |c [between 1921 and 1929?] 
300 |a 1 map :  |b color ;  |c 26 x 52 cm 
336 |a cartographic image  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/cri 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a sheet  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nb 
500 |a Shows distribution of workers in transportation industry. 
500 |a Includes inset: Podkarpatská Rus. 
500 |a "Sčítání lidu 1921." 
500 |a "List 18." 
650 0 |a Transport workers  |z Czechoslovakia  |v Maps. 
650 7 |a Transport workers.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01154995 
655 7 |a Thematic maps.  |2 lcgft 
655 7 |a Thematic maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01752679 
655 7 |a Maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423704 
651 7 |a Czechoslovakia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01212490 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 1c53e884-e8e7-5616-8795-384cd5a1bf2a  |s 24efb9aa-ee6e-5097-9f0c-390e3bfb65bf 
928 |t Library of Congress classification  |a G6511.P1 1921 .V6  |l JRL  |c JRL-MapCl  |i 1095074 
927 |t Library of Congress classification  |a G6511.P1 1921 .V6  |l JRL  |c JRL-MapCl  |b H11880415  |i 9198415