Li-feʻamim regaʻ eḥad maspiḳ /

לפעמים רגע אחד מספיק /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Savir, Maya.
סביר, מיה.
Imprint:Or Yehudah : Kineret : Zemorah-Bitan, c2013.
אור יהודה : כנרת : זמורה־ביתן, c2013.
Description:288 p. ; 22 cm
Language:Hebrew
Subject:Adolescence -- Fiction.
Adolescence.
Parent and child.
Runaway children.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/9098882
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Title on t.p. verso: Sometimes one moment is enough
ISBN:9789655525045
965552504X
Standard no.:0062512008226
2651200822
LEADER 02125cam a2200457Ia 4500
001 9098882
003 ICU
005 20131023111000.0
008 130204s2013 is 000 1 heb d
020 |a 9789655525045 
020 |a 965552504X 
024 8 |a 0062512008226 
024 8 |a 2651200822 
035 |a 9098882 
035 |a (OCoLC)828076090  |z (OCoLC)832146226 
040 |a WEINB  |c WEINB  |d NOC  |d CUY  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
066 |c (2 
090 |a PJ5055.4.A94  |b L54 2013 
100 1 |6 880-01  |a Savir, Maya.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2006056027  |1 http://viaf.org/viaf/44052448 
245 1 0 |6 880-02  |a Li-feʻamim regaʻ eḥad maspiḳ /  |c Mayah Savir. 
246 1 |i Title on t.p. verso:  |a Sometimes one moment is enough 
260 |6 880-03  |a Or Yehudah :  |b Kineret :  |b Zemorah-Bitan,  |c c2013. 
300 |a 288 p. ;  |c 22 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Adolescence  |v Fiction.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009113708 
650 7 |a Adolescence.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00796984 
650 7 |a Parent and child.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01053308 
650 7 |a Runaway children.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01101290 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
752 |a Israel  |d Or Yehudah. 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/(2/r  |a סביר, מיה.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2006056027 
880 1 0 |6 245-02/(2/r  |a לפעמים רגע אחד מספיק /  |c מיה סביר. 
880 |6 260-03/(2/r  |a אור יהודה :  |b כנרת :  |b זמורה־ביתן,  |c c2013. 
929 |a cat 
999 f f |i 64ecb3e8-c2ed-5617-9221-01db64d31894  |s 3988b641-74d4-5bd1-a3ff-2daae796cd37 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.4.A94 L54 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1206849 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.4.A94 L54 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 107631667  |i 9156568