Der Eindringling : Roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zelik, Raul, 1968-
Edition:1. Aufl., Originalausg.
Imprint:Berlin : Suhrkamp, c2012.
Description:288 p. ; 18 cm.
Language:German
Series:edition suhrkamp ; 2658
Subject:Fathers and sons.
Germany -- Berlin.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8940585
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9783518126585 (pbk.)
351812658X (pbk.)
LEADER 01611cam a2200385Ii 4500
001 8940585
003 ICU
005 20130723152100.0
008 121026s2012 gw 000 1 ger d
016 7 |a 1022506048  |2 DE-101 
020 |a 9783518126585 (pbk.) 
020 |a 351812658X (pbk.) 
035 |a 8940585 
035 |a (OCoLC)815379232 
040 |a OHX  |c OHX  |d NUI  |d OCLCO  |d ZCU  |d OCLCO  |d CGU  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
072 7 |a PT  |2 lcco 
090 |a PT2688.E3875  |b E56 2012 
100 1 |a Zelik, Raul,  |d 1968-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no99016770  |1 http://viaf.org/viaf/264383508 
245 1 4 |a Der Eindringling :  |b Roman /  |c Raul Zelik. 
250 |a 1. Aufl., Originalausg. 
260 |a Berlin :  |b Suhrkamp,  |c c2012. 
300 |a 288 p. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a edition suhrkamp ;  |v 2658 
650 7 |a Fathers and sons.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00921899 
651 7 |a Germany  |z Berlin.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204829 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 80081991-301a-5546-a589-bdd035e34e2d  |s 11ebec60-8574-5a3a-b5f9-4bfc0b78d54b 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E3875 E56 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6642850 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E3875 E56 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |e STAN  |b 107407733  |i 9110604