La legge della giungla /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Brizzi, Enrico, 1974-
Edition:1. ed.
Imprint:Roma : Laterza, 2012.
Description:ix, 299 p. ; 18 cm.
Language:Italian
Series:Contromano
Contromano.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8906907
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9788842099437 : 14.00 EUR
LEADER 01348nam a2200337 a 4500
001 8906907
003 ICU
005 20200723145600.6
008 120622s2012 it 000 1 ita d
020 |a 9788842099437 :  |c 14.00 EUR 
035 |a 8906907 
035 |a (ItFiC)it 12191256 
035 |a (OCoLC)801664411 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
040 |a ItFiC  |c ItFiC  |d UtOrBLW 
090 |a PQ4862.R5717  |b L44 2012 
100 1 |a Brizzi, Enrico,  |d 1974-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr96031311  |1 http://viaf.org/viaf/85419638 
245 1 3 |a La legge della giungla /  |c Enrico Brizzi. 
250 |a 1. ed. 
260 |a Roma :  |b Laterza,  |c 2012. 
300 |a ix, 299 p. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Contromano 
830 0 |a Contromano.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2005001988 
929 |a cat 
999 f f |i 4515c573-9c03-523b-b83c-e683a2bc5d78  |s 56a93d9c-5e16-5a3e-832c-4e06a0781f08 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ4862.R5717 L44 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1198332 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ4862.R5717 L44 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |e BELL  |b 107197574  |i 9084970