Gam tsipor /

גם ציפור /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Meir, Jacob Z.
מאיר צ. יעקב.
Imprint:Tel Aviv : ha-Ḳibuts ha-meʼuḥad, [2012]
[Tel Aviv] : הקיבוץ המאוחד, [2012]
Description:156 p. ; 21 cm.
Language:Hebrew
Subject:Adjustment (Psychology)
Israelis.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8903244
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Title on t.p. verso: Sparrow too
LEADER 01711cam a2200385 a 4500
001 8903244
003 ICU
005 20120912085300.0
008 120828s2012 is 000 1 heb d
010 |a  2012426888 
035 |a (OCoLC)799204748 
040 |a HLS  |b eng  |c HLS  |d DLC  |d CGU 
042 |a lccopycat 
049 |a CGUA 
066 |c (2 
090 |a PJ5055.34.E356  |b G36 2012 
100 1 |6 880-01  |a Meir, Jacob Z.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2012058344  |1 http://viaf.org/viaf/297650175 
245 1 0 |6 880-02  |a Gam tsipor /  |c Yaʻaḳov Ts. Meʼir. 
246 1 |i Title on t.p. verso:  |a Sparrow too 
260 |6 880-03  |a Tel Aviv :  |b ha-Ḳibuts ha-meʼuḥad,  |c [2012] 
300 |a 156 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 7 |a Adjustment (Psychology)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00796680 
650 7 |a Israelis.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00980357 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/(2/r  |a מאיר צ. יעקב. 
880 1 0 |6 245-02/(2/r  |a גם ציפור /  |c יעקב צ. מאיר. 
880 |6 260-03/(2/r  |a [Tel Aviv] :  |b הקיבוץ המאוחד,  |c [2012] 
929 |a cat 
999 f f |i 4329b09f-d0ba-5204-a9b7-e9e849ca9cd7  |s 8f7c3f6b-fdd6-58cf-bf71-4ee1ceb5be9b 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.34.E356 G36 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1237986 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.34.E356 G36 2012  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 107218061  |i 9082821