Javanese mauscripts of the Kraton Yogyakarta : a list of contents of roll microfilm copies.

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Yogyakarta, D.I.Y., Indonesia : Proyek Mikrofilm Kraton Yogyakarta, Kantor Wilayah Departemen Pendidikan dan Kebudayaan Propinsi D.I.Y., 1987.
Description:iv, 31 p. ; 33 cm.
Language:Javanese
Subject:Kraton Yogyakarta.
Kraton Yogyakarta. -- Kawedanan Ageng Punakawan Krida Mardawa.
Kraton Yogyakarta. -- Kawedanan Ageng Punakawan Widya Budaya.
Manuscripts, Javanese -- Indonesia -- Jogyakarta.
Manuscripts, Javanese.
Manuscripts on microfilm.
Indonesia -- Yogyakarta.
Catalogs.
Microform catalogs.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/888540
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Kraton Yogyakarta
LEADER 02215nam a2200397 a 4500
001 888540
003 ICU
005 19980112165900.0
008 880323s1987 io 00000 jav d
035 |a (ICU)BID11196848 
035 |a (OCoLC)18836643 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a jav 
043 |a a-io--- 
245 0 0 |a Javanese mauscripts of the Kraton Yogyakarta :  |b a list of contents of roll microfilm copies. 
260 0 |a Yogyakarta, D.I.Y., Indonesia :  |b Proyek Mikrofilm Kraton Yogyakarta, Kantor Wilayah Departemen Pendidikan dan Kebudayaan Propinsi D.I.Y.,  |c 1987. 
300 |a iv, 31 p. ;  |c 33 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Manuscripts, Javanese  |z Indonesia  |z Jogyakarta. 
650 7 |a Manuscripts, Javanese.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01008382 
650 7 |a Manuscripts on microfilm.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01008265 
610 2 7 |a Kraton Yogyakarta.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00633133  |0 http://id.worldcat.org/fast/633133 
610 2 7 |a Kraton Yogyakarta.  |b Kawedanan Ageng Punakawan Krida Mardawa.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00633134  |0 http://id.worldcat.org/fast/633134 
610 2 7 |a Kraton Yogyakarta.  |b Kawedanan Ageng Punakawan Widya Budaya.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00633132  |0 http://id.worldcat.org/fast/633132 
651 7 |a Indonesia  |z Yogyakarta.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206069 
655 7 |a Catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423692 
655 7 |a Microform catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423709 
710 2 0 |a Kraton Yogyakarta  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86054051  |1 http://viaf.org/viaf/140802682 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i ddf7622d-ca5a-52d4-b264-9b4f504f554d  |s c74eac0c-b22e-5f02-b90a-450f82d22caa 
928 |t Library of Congress classification  |a Z6605.J37J3 1987  |p f  |l JRL  |c JRL-SOA  |i 1666839 
927 |t Library of Congress classification  |a Z6605.J37J3 1987  |p f  |l JRL  |c JRL-SOA  |b 27454988  |i 2074777