Espejos paralelos /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Morel, Alicia.
Edition:1a ed.
Imprint:Santiago, Chile : Cuarto Propio, 2010.
Description:141 p. ; 22 cm.
Language:Spanish
Series:Serie Narrativa
Serie Narrativa (Editorial Cuarto Propio)
Subject:Morel, Alicia, -- 1921-
Novelas Chilenas.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8768539
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9789562605069
956260506X
LEADER 01538cam a2200385Ia 4500
001 8768539
003 ICU
005 20130130121800.0
008 100604s2010 cl 000 f spa d
010 |a  2011503682 
020 |a 9789562605069 
020 |a 956260506X 
035 |a 8768539 
035 |a (OCoLC)637180362 
040 |a XS#  |c XS#  |d EMU  |d PL#  |d I5B  |d DLC  |d CGU  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
082 0 4 |a Ch863  |b M839e  |2 22 
090 |a PQ8098.23.O75  |b E76 2010 
100 1 |a Morel, Alicia.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86019853  |1 http://viaf.org/viaf/32904500 
245 1 0 |a Espejos paralelos /  |c Alicia Morel. 
250 |a 1a ed. 
260 |a Santiago, Chile :  |b Cuarto Propio,  |c 2010. 
300 |a 141 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Serie Narrativa 
650 4 |a Novelas Chilenas. 
600 1 4 |a Morel, Alicia,  |d 1921-  |1 http://viaf.org/viaf/32904500 
830 0 |a Serie Narrativa (Editorial Cuarto Propio)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n93002893 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i f2333d55-fc7b-56fe-8370-a9314b16dd0c  |s d0736f90-855c-5ee8-bdc2-b34af5a561ed 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ8098.23.O75E76 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6631864 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ8098.23.O75E76 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 70437215  |i 9039646