al-Muwashshaḥāt al-Andalusīyah : dirāsah fī al-ḍawābiṭ al-waznīyah /

الموشحات الأندلسية : دراسة في الضوابط الوزنية /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ḥumaydah, Muḍāwī bint Ṣāliḥ Ḥamad.
حميده، مضاوي بنت صالح حمد.
Edition:al-Ṭabʻah 1.
الطبعة 1.
Imprint:Tabūk : al-Nādī al-Adabī bi-Minṭaqat Tabūk, 2007.
تبوك : النادي الأدبي بمنطقة تبوك، 2007.
Description:552 p. ; 24 cm.
Language:Arabic
Subject:Muwashshah -- Spain -- Andalusia -- History and criticism.
Arabic poetry -- Spain -- Andalusia -- History and criticism.
Arabic literature -- Spain -- Andalusia -- History and criticism.
Arabic literature.
Arabic poetry.
Muwashshah.
Spain -- Andalusia.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8460813
Hidden Bibliographic Details
ISBN:996081825X
9789960818252
Notes:Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Jāmiʻat Umm al-Qurá, Makkah al-Mukarramah, 6/1/1414 H.
Includes bibliographical references.
LEADER 02810cam a2200493Ia 4500
001 8460813
003 ICU
005 20120123155900.0
008 110628s2007 su b 000 0 ara d
020 |a 996081825X 
020 |a 9789960818252 
035 |a (OCoLC)745969704 
040 |a LEILA  |c LEILA  |d PUL 
043 |a e-sp--- 
049 |a CGUA 
050 4 |a PJ7542.M8  |b H852 2007 
066 |c (3 
100 1 |6 880-01  |a Ḥumaydah, Muḍāwī bint Ṣāliḥ Ḥamad.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2012023405  |1 http://viaf.org/viaf/231931713 
245 1 3 |6 880-02  |a al-Muwashshaḥāt al-Andalusīyah :  |b dirāsah fī al-ḍawābiṭ al-waznīyah /  |c taʼlīf Muḍāwī bint Ṣāliḥ Ḥamad al-Ḥumaydah. 
250 |6 880-03  |a al-Ṭabʻah 1. 
260 |6 880-04  |a Tabūk :  |b al-Nādī al-Adabī bi-Minṭaqat Tabūk,  |c 2007. 
300 |a 552 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Jāmiʻat Umm al-Qurá, Makkah al-Mukarramah, 6/1/1414 H. 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Muwashshah  |z Spain  |z Andalusia  |x History and criticism. 
650 0 |a Arabic poetry  |z Spain  |z Andalusia  |x History and criticism.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009115258 
650 0 |a Arabic literature  |z Spain  |z Andalusia  |x History and criticism.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009115246 
650 7 |a Arabic literature.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00812478 
650 7 |a Arabic poetry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00812533 
650 7 |a Muwashshah.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01031229 
651 7 |a Spain  |z Andalusia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01217626 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/(3/r  |a حميده، مضاوي بنت صالح حمد.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2012023405 
880 1 2 |6 245-02/(3/r  |a الموشحات الأندلسية :  |b دراسة في الضوابط الوزنية /  |c تأليف مضاوي بنت صالح حمد الحميده. 
880 |6 250-03/(3/r  |a الطبعة 1. 
880 |6 260-04/(3/r  |a تبوك :  |b النادي الأدبي بمنطقة تبوك،  |c 2007. 
929 |a cat 
999 f f |i 83563b43-49ab-549e-99a6-e65975edb7d8  |s 457e1209-bce8-50f0-a80c-ae3798b2e1a3 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ7542.M8H852 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1297591 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ7542.M8H852 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 104443609  |i 8959966