Le dépaysement : voyages en France /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bailly, Jean Christophe.
Imprint:Paris : Seuil, c2011.
Description:419 p. ; 22 cm.
Language:French
Series:Fiction & Cie
Fiction & Cie.
Subject:Bailly, Jean-Christophe.
Travel.
France -- Description and travel.
France.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8460028
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782020974936
2020974932
LEADER 01790cam a2200421 a 4500
001 8460028
003 ICU
005 20110928102600.0
008 110411s2011 fr 000 0afre c
020 |a 9782020974936 
020 |a 2020974932 
035 |a (OCoLC)713181230 
040 |a TZT  |b eng  |c UBY  |d TZT  |d AUXAM  |d IOG 
042 |a pcc 
043 |a e-fr--- 
049 |a CGUA 
050 4 |a PQ2662.A35  |b Z464 2011 
072 7 |a PQ  |2 lcco 
082 1 4 |a 843  |2 1 
100 1 |a Bailly, Jean Christophe.  |1 http://viaf.org/viaf/107551140 
245 1 3 |a Le dépaysement :  |b voyages en France /  |c Jean-Christophe Bailly. 
260 |a Paris :  |b Seuil,  |c c2011. 
300 |a 419 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Fiction & Cie 
651 0 |a France  |x Description and travel.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85051207 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
653 |a Literature  |a Autobiographical narrative  |a Travels  |a France 
600 1 7 |a Bailly, Jean-Christophe.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01433247  |1 http://viaf.org/viaf/107551140 
650 7 |a Travel.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01155558 
830 0 |a Fiction & Cie.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n42011450 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 158d2f1c-29e1-5e67-b30a-1e8abcc9305f  |s 43114306-13dd-5444-80af-293965164551 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2662.A35 Z464 2011  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1281375 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2662.A35 Z464 2011  |l JRL  |c JRL-Gen  |e BOGU  |b 099956060  |i 8959178