Ren min wen xue chu ban she liu shi nian tu shu zong mu, 1951-2011 /

人民文学出版社六十年图书总目, 1951-2011 /
Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Ren min wen xue chu ban she.
人民文学出版社.
Edition:Beijing di 1 ban.
北京第1版.
Imprint:Beijing : Ren min wen xue chu ban she, 2001.
北京 : 人民文学出版社, 2011.
Description:2, 1081 p. ; 23 cm.
Language:Chinese
Subject:Ren min wen xue chu ban she -- Catalogs.
Ren min wen xue chu ban she.
人民文学出版社 Catalogs.
Catalogs, Publishers' -- China.
Publishers' catalogs.
China -- Imprints -- Bibliography -- Catalogs.
China.
Catalogs.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8439673
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Wang, Haibo.
王海波.
ISBN:9787020084265 : RMBY166.00 (pbk.)
7020084265 : RMBY166.00 (pbk.)
LEADER 02586nam a2200493Ia 4500
001 8439673
003 ICU
005 20121015091900.0
008 121012s2011 cc a c 010 0 chi d
020 |a 9787020084265 :  |c RMBY166.00 (pbk.) 
020 |a 7020084265 :  |c RMBY166.00 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)768491435  |z (OCoLC)812658044 
040 |a AZU  |c CGU  |d GZM 
043 |a a-cc--- 
049 |a CGUA 
066 |c $1 
090 |a Z3102.8  |b .R468 2011 
110 2 |6 880-01  |a Ren min wen xue chu ban she.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81129547  |1 http://viaf.org/viaf/137220888 
245 1 0 |6 880-02  |a Ren min wen xue chu ban she liu shi nian tu shu zong mu, 1951-2011 /  |c Ren min wen xue chu ban she bian ; Wang Haibo ji lu. 
250 |6 880-03  |a Beijing di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Beijing :  |b Ren min wen xue chu ban she,  |c 2001. 
300 |a 2, 1081 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
610 2 0 |6 880-05  |a Ren min wen xue chu ban she  |v Catalogs. 
610 2 7 |a Ren min wen xue chu ban she.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00562162  |0 http://id.worldcat.org/fast/562162 
650 0 |a Catalogs, Publishers'  |z China. 
650 7 |a Publishers' catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01732445 
651 0 |a China  |x Imprints  |x Bibliography  |v Catalogs. 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206073 
655 7 |a Catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423692 
700 1 |6 880-06  |a Wang, Haibo.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79073085  |1 http://viaf.org/viaf/316020865 
903 |a HeVa 
880 2 |6 110-01/$1  |a 人民文学出版社.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81129547  |1 http://viaf.org/viaf/137220888 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 人民文学出版社六十年图书总目, 1951-2011 /  |c 人民文学出版社编 ; 王海波辑录. 
880 |6 250-03/$1  |a 北京第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 北京 :  |b 人民文学出版社,  |c 2011. 
880 2 4 |6 610-05/$1  |a 人民文学出版社  |v Catalogs. 
880 1 |6 700-06/$1  |a 王海波.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79073085 
929 |a cat 
999 f f |i 4b798bc9-b7e0-5080-80b4-c0d8a1a4ea66  |s e6b762fe-525e-58e5-a09a-25c5af60eccf 
928 |t Library of Congress classification  |a Z3102.8.R468 2011  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 1297322 
927 |t Library of Congress classification  |a Z3102.8.R468 2011  |l JRL  |c JRL-CJK  |e tsie  |b 104650612  |i 8941369