Bibliographic Details

Die Morphologie des Verbes im Altspanischen / Hildegard Schede.

Author / Creator Schede, Hildegard, 1941-
Imprint Frankfurt am Main ; New York : P. Lang, c1987.
Description 777 p. ; 23 cm.
Language German
Series Europäische Hochschulschriften. Reihe XXIV, Ibero-romanische Sprachen und Literaturen, 0721-3565 ; Bd. 26 = Publications universitaires européennes. Série XXIV, Lenguas y literaturas iberorománicas ; vol. 26 = European university studies. Series XXIV, Ibero-Romance languages and literature ; vol. 26
Europäische Hochschulschriften. Reihe XXIV, Ibero-romanische Sprachen und Literaturen Bd. 26.
Subject Spanish language -- To 1500
Spanish language -- Verb
Spanish language.
Spanish language -- Verb.
Format Print, Book
URL for this record http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/841197
ISBN 3820495606
Notes Bibliography: p. 773-777.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02001nam a2200409 a 4500
001 841197
003 ICU
005 19950905000000.0
008 870616s1987 gw b 00010 ger u
010 |a  87420280 //r89 
020 |a 3820495606 
035 |a (ICU)BID10653319 
035 |a (OCoLC)15789405 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a ger 
050 0 |a PC4715  |b .S35 1987 
082 0 |a 467/.02  |2 19 
100 1 |a Schede, Hildegard,  |d 1941-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n87941413  |1 http://viaf.org/viaf/69548020 
245 1 4 |a Die Morphologie des Verbes im Altspanischen /  |c Hildegard Schede. 
260 0 |a Frankfurt am Main ;  |a New York :  |b P. Lang,  |c c1987. 
300 |a 777 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Europäische Hochschulschriften. Reihe XXIV, Ibero-romanische Sprachen und Literaturen,  |x 0721-3565 ;  |v Bd. 26 =  |a Publications universitaires européennes. Série XXIV, Lenguas y literaturas iberorománicas ;  |v vol. 26 =  |a European university studies. Series XXIV, Ibero-Romance languages and literature ;  |v vol. 26 
504 |a Bibliography: p. 773-777. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Spanish language  |y To 1500  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85126262 
650 0 |a Spanish language  |x Verb  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008112156 
650 7 |a Spanish language.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128292 
650 7 |a Spanish language  |x Verb.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128551 
648 7 |a To 1500  |2 fast 
830 0 |a Europäische Hochschulschriften.  |n Reihe XXIV,  |p Ibero-romanische Sprachen und Literaturen  |v Bd. 26. 
903 |a HeVa  |b 20200917 
903 |a Hathi  |r ETAS 
929 |t LCC  |c Gen  |a PC4715.S350 1987  |l JRL 
927 |b 27410711