Tribes /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Raine, Nina.
Imprint:London : Nick Hern, 2010.
Description:97 p. ; 20 cm.
Language:English
Subject:Deaf -- Drama.
Dysfunctional families -- Drama.
Deaf.
Dysfunctional families.
Drama.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8292218
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Royal Court Theatre.
ISBN:9781848421219 (pbk.)
1848421214 (pbk.)
LEADER 01689cam a2200409Ia 4500
001 8292218
003 ICU
005 20111025154700.0
008 100617s2010 enk 000 d eng
015 |a GBB076364 
016 7 |a 015584514 
020 |a 9781848421219 (pbk.) 
020 |a 1848421214 (pbk.) 
035 |a 8292218 
035 |a (OCoLC)645677914 
040 |a UKM  |c UKM  |d BWK  |d YDXCP  |d CDX  |d DGU  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
050 4 |a PR6118.A56  |b T75 2010 
082 0 4 |a 822.92  |2 22 
100 1 |a Raine, Nina.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2006083090  |1 http://viaf.org/viaf/4688632 
245 1 0 |a Tribes /  |c by Nina Raine. 
260 |a London :  |b Nick Hern,  |c 2010. 
300 |a 97 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Deaf  |v Drama. 
650 0 |a Dysfunctional families  |v Drama. 
650 7 |a Deaf.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00888436 
650 7 |a Dysfunctional families.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01728523 
655 7 |a Drama.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423879 
710 2 |a Royal Court Theatre.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81070840  |1 http://viaf.org/viaf/149883392 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i fc3c303c-c39c-5fe1-b38a-41baa6f0cdae  |s 5f7e1aa2-52d6-5a8e-882a-bb49e9681f8f 
928 |t Library of Congress classification  |a PR6118.A56T75 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1171739 
927 |t Library of Congress classification  |a PR6118.A56T75 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 093103871  |i 8866512