Nuevos indicios sobre Juan Rulfo : genealogía, estudios, testimonios /

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:1. ed.
Imprint:Mexico, D.F. : Fundación Juan Rulfo, 2010.
Description:259 p. ; 21 cm.
Language:Spanish
Subject:Rulfo, Juan -- Criticism and interpretation.
Rulfo, Juan.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8206496
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Zepeda, Jorge, 1975-
ISBN:9786077700654
6077700657
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01546nam a2200349Ka 4500
001 8206496
003 ICU
005 20110504175000.0
008 100722s2010 mx 000 0 spa d
020 |a 9786077700654 
020 |a 6077700657 
035 |a 8206496 
035 |a (OCoLC)649742839 
040 |a AZU  |c AZU  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
090 |a PQ7297.R89  |b Z97 2010 
245 0 0 |a Nuevos indicios sobre Juan Rulfo :  |b genealogía, estudios, testimonios /  |c Jorge Zepeda (coordinador). 
250 |a 1. ed. 
260 |a Mexico, D.F. :  |b Fundación Juan Rulfo,  |c 2010. 
300 |a 259 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 1 0 |a Rulfo, Juan  |x Criticism and interpretation. 
600 1 7 |a Rulfo, Juan.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00007226  |0 http://id.worldcat.org/fast/7226  |1 http://viaf.org/viaf/9853151 
700 1 |a Zepeda, Jorge,  |d 1975-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2005071361  |1 http://viaf.org/viaf/78190693 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 4a14ea7b-0a22-5c66-b505-f8a3aba219e0  |s b1a6aae8-6373-5594-a33f-d62d49953c20 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7297.R89 Z97 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6602715 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7297.R89 Z97 2010  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HESM  |b 099717432  |i 8841972