La arqueología de Quelepa, el Salvador /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Andrews, E. Wyllys (Edward Wyllys)
Uniform title:Archaeology of Quelepa, El Salvador. Spanish
Edition:2. ed.
Imprint:San Salvador, El Salvador, Centro América : Ministerio de Cultura y Comunicaciones, Viceministerio de Comunicaciones, Dirección de Publicaciones e Impresos, 1986.
Description:263 p. : ill., map ; 24 cm.
Language:Spanish
Subject:Indians of Central America -- El Salvador -- Antiquities.
Indians of Central America -- Antiquities.
Quelepa Site (El Salvador)
El Salvador.
El Salvador -- Quelepa Site.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/819566
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes bibliographical references (p. 257-263).
LEADER 01965nam a2200409 a 4500
001 819566
003 ICU
005 20011208161800.0
008 870318s1986 es ab b f000 0 spa u
010 |a  92201593 
035 |a (ICU)BID10408267 
035 |a (OCoLC)18592132 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a spa 
043 |a nces--- 
050 0 0 |a F1485  |b .A5318 1986 
100 1 |a Andrews, E. Wyllys  |q (Edward Wyllys)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82046963  |1 http://viaf.org/viaf/8726258 
240 1 0 |a Archaeology of Quelepa, El Salvador.  |l Spanish 
245 1 3 |a La arqueología de Quelepa, el Salvador /  |c E. Wyllys Andrews V. 
250 |a 2. ed. 
260 |a San Salvador, El Salvador, Centro América :  |b Ministerio de Cultura y Comunicaciones, Viceministerio de Comunicaciones, Dirección de Publicaciones e Impresos,  |c 1986. 
300 |a 263 p. :  |b ill., map ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (p. 257-263). 
650 0 |a Indians of Central America  |z El Salvador  |x Antiquities. 
650 7 |a Indians of Central America  |x Antiquities.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00969435 
651 0 |a Quelepa Site (El Salvador)  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh92005841 
651 7 |a El Salvador.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205530 
651 7 |a El Salvador  |z Quelepa Site.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01263725 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 6f80ac2e-e200-562c-9213-628d642b1cc8  |s 0a7811cc-20e6-52ff-a05a-03050e618709 
928 |t Library of Congress classification  |a F1485.A53180 1986  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1564837 
927 |t Library of Congress classification  |a F1485.A53180 1986  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 38785812  |i 1973097