Documentos de la revolución cubana, 1960 /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:La Habana : Editorial de Ciencias Sociales, 2007.
Description:333 p. ; 23 cm.
Language:Spanish
Subject:Revolution (Cuba : 1959)
Cuba -- History -- Revolution, 1959 -- Sources.
Cuba -- History -- 1959-1990 -- Sources.
Cuba.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/8061811
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Bell Lara, José.
López, Delia Luisa, 1941-
Caram, Tania, 1960-
ISBN:9590609643 (pbk.)
9789590609640 (pbk.)
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02068nam a2200445 a 4500
001 8061811
003 ICU
005 20100630080000.0
008 080918s2007 cu 000 0 spa c
020 |a 9590609643 (pbk.) 
020 |a 9789590609640 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)252846862 
040 |a GZM  |c GZM 
042 |a pcc 
043 |a nwcu--- 
049 |a CGUA 
050 4 |a F1788  |b .D579 2007 
245 0 0 |a Documentos de la revolución cubana, 1960 /  |c José Bell, Delia Luisa López, Tania Caram [compiladores]. 
260 |a La Habana :  |b Editorial de Ciencias Sociales,  |c 2007. 
300 |a 333 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Cuba  |x History  |y Revolution, 1959  |v Sources. 
651 0 |a Cuba  |x History  |y 1959-1990  |v Sources. 
651 7 |a Cuba.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205805 
611 2 7 |a Revolution (Cuba : 1959)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01354503 
648 7 |a 1959-1990  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
700 1 |a Bell Lara, José.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84012676  |1 http://viaf.org/viaf/32314951 
700 1 |a López, Delia Luisa,  |d 1941-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80078505  |1 http://viaf.org/viaf/30838640 
700 1 |a Caram, Tania,  |d 1960-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2007028260  |1 http://viaf.org/viaf/13479139 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 7e95e17e-a20e-5fa7-b843-6c86092129a1  |s be521d09-f3ba-5ad3-af58-ee04fa464144 
928 |t Library of Congress classification  |a F1788.D579 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1120648 
927 |t Library of Congress classification  |a F1788.D579 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |e DOWL  |b 099439571  |i 8779444