Dirzulande : Gedichte /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wurm, Franz, 1926-
Imprint:Wien : P. Zsolnay, c1990.
Description:280 p. ; 20 cm.
Language:German
Series:Bücher der böhmischen Dörfer
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7850757
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3552042296
9783552042292
LEADER 01272cam a2200325 a 4500
001 7850757
003 ICU
005 20100420152200.0
008 910124s1990 au 000 0 ger d
015 |a 900839945  |2 dnb 
020 |a 3552042296 
020 |a 9783552042292 
035 |a (OCoLC)23115750 
040 |a RBN  |c RBN  |d OSU  |d OCLCG  |d GBVCP  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
050 4 |a PT2685.U7  |b D57 1990 
100 1 |a Wurm, Franz,  |d 1926-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr90017790  |1 http://viaf.org/viaf/114680720 
245 1 0 |a Dirzulande :  |b Gedichte /  |c Franz Wurm. 
260 |a Wien :  |b P. Zsolnay,  |c c1990. 
300 |a 280 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Bücher der böhmischen Dörfer 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i c4cd11a7-2432-53f7-a54c-4ee834f45580  |s f91f8eef-584c-52b5-8e59-28ce8f0d0bb7 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2685.U7D57 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5393127 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2685.U7D57 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091982677  |i 8673386