Gids voor den bezoeker van de ethnographische verzameling /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen. Museum.
Imprint:[Weltevreden : Typ. "Evolutie,", pref. 1919]
Description:189 p. ; 22 cm.
Language:Dutch
Subject:Ethnology -- Malaysia.
Ethnology.
Sumatra (Indonesia)
Java (Indonesia)
Asia -- Malay Archipelago.
Indonesia -- Java.
Indonesia -- Sumatra.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7801468
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Schwartz, H. J. E. F.
Notes:At head of title: Bataviaasch genootschap van kunsten en wetenschappen.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02137cam a2200385La 4500
001 7801468
003 ICU
005 20100420144800.0
008 850824s1919 io 000 0 dut d
035 |a (OCoLC)173504824 
040 |a SMI  |c SMI  |d OCLCQ  |d UtOrBLW 
043 |a a-my---  |a a-io--- 
090 |a GN635.M4B385 1919 
110 2 |a Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.  |b Museum.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no99039618  |1 http://viaf.org/viaf/129328538 
245 1 0 |a Gids voor den bezoeker van de ethnographische verzameling /  |c door H.J.E.F. Schwartz. Zaal A. Sumatra, Java en de omliggende eilanden. 
260 |a [Weltevreden :  |b Typ. "Evolutie,",  |c pref. 1919] 
300 |a 189 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a At head of title: Bataviaasch genootschap van kunsten en wetenschappen. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Ethnology  |z Malaysia.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85045323 
650 7 |a Ethnology.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00916106 
651 0 |a Sumatra (Indonesia)  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85130407 
651 0 |a Java (Indonesia)  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85069786 
651 7 |a Asia  |z Malay Archipelago.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01242676 
651 7 |a Indonesia  |z Java.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01244461 
651 7 |a Indonesia  |z Sumatra.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01245953 
700 1 |a Schwartz, H. J. E. F.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr97044547  |1 http://viaf.org/viaf/12675816 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 1276a896-2652-5f36-a923-8c80d8e32d37  |s 9b3cc7e8-4d8d-52c4-b175-18009357d7bc 
928 |t Library of Congress classification  |a GN635.M4B385 1919  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5390047 
927 |t Library of Congress classification  |a GN635.M4B385 1919  |l JRL  |c JRL-Gen  |e GEERTZ  |b 82758483  |i 8660769