Smutny wrzesień : wspomnienia /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Buczyński, Eugeniusz
Edition:Wyd. 1.
Imprint:Kraków : Wydawn. Literackie, 1985.
Description:179 p. ; 20 cm.
Language:Polish
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/774639
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8308012086 : zł120.00
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 774639
003 ICU
005 19950904000000.0
008 860805s1985 pl 00010apol u
010 |a  86167347 //r87 
020 |a 8308012086 :  |c zł120.00 
035 |a (ICU)BID9903293 
035 |a (OCoLC)16351766 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a pol 
043 |a e-pl---  |a e-gx--- 
050 0 |a D765  |b .B83 1985 
100 1 |a Buczyński, Eugeniusz  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86059166  |1 http://viaf.org/viaf/35584367 
245 1 0 |a Smutny wrzesień :  |b wspomnienia /  |c Eugeniusz Buczyński. 
250 |a Wyd. 1. 
260 0 |a Kraków :  |b Wydawn. Literackie,  |c 1985. 
300 |a 179 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Buczyński, Eugeniusz,  |d 1939- 
650 0 |a World War, 1939-1945  |x Campaigns  |z Poland  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85148341 
650 0 |a World War, 1939-1945  |v Personal narratives, Polish.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008113900 
651 0 |a Poland  |x Armed Forces  |x History  |y World War, 1939-1945.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008116590 
611 2 7 |a World War (1939-1945)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01180924 
650 7 |a Armed Forces.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00814586 
650 7 |a Military campaigns.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01710190 
651 7 |a Poland.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206891 
648 7 |a 1939-1945  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Personal narratives  |v Polish.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01424158 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 8b6fa5b5-ecbb-5173-8632-b6ead80a826d  |s 4c142b26-4296-5721-b67c-8de637ef001c 
928 |t Library of Congress classification  |a D765.B830 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1899037 
927 |t Library of Congress classification  |a D765.B830 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 26140178  |i 1870428