Cleavage /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bischoff, Theanna, 1984-
Imprint:Edmonton : NeWest Press, c2008.
Description:122 p. ; 22 cm.
Language:English
Series:Nunatak fiction
Subject:Breast -- Cancer -- Patients -- Fiction.
Breast -- Cancer -- Patients.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7716674
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9781897126257 (pbk.)
1897126255 (pbk.)
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01843cam a2200445 a 4500
001 7716674
003 ICU
005 20100127145500.0
008 090227s2008 abc 000 1 eng
010 |a  2009286638 
020 |a 9781897126257 (pbk.) 
020 |a 1897126255 (pbk.) 
035 |a 2009286638 
035 |a (OCoLC)180689403 
040 |a NLC  |c DLC  |d NLC  |d BTCTA  |d BAKER  |d UKM  |d YDXCP  |d CLU  |d VP@  |d CDX  |d UtOrBLW 
042 |a lccopycat 
050 0 0 |a PR9199.4.B532  |b C54 2008 
050 4 |a PS8603.I  |b C54 2008 
055 0 2 |a PS8603* 
055 0 |a PS8603 I83  |b C54 2008 
055 0 0 |a PS8603 I83  |b C54 2008 
082 0 4 |a C813/.6  |2 22 
100 1 |a Bischoff, Theanna,  |d 1984-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2008092565  |1 http://viaf.org/viaf/21956813 
245 1 0 |a Cleavage /  |c Theanna Bischoff. 
260 |a Edmonton :  |b NeWest Press,  |c c2008. 
300 |a 122 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Nunatak fiction 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Breast  |x Cancer  |x Patients  |v Fiction.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009117566 
650 7 |a Breast  |x Cancer  |x Patients.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00838293 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f66011cb-2764-5620-8309-7acfba37d91a  |s fe3bbbea-6bd0-589a-84f9-69eebbd149b9 
928 |t Library of Congress classification  |a PR9199.4.B532 C54 2008  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5470832 
927 |t Library of Congress classification  |a PR9199.4.B532 C54 2008  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091802194  |i 8611886