Shqiptarët në kinematografinë botërore : disa aktorë dhe regjisorë shqiptarë ose me origjinë shqiptare /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Hoxha, Abaz.
Imprint:Tiranë : A. Hoxha, [2008].
Description:419 p. : ill. ; 22 cm.
Language:Albanian
Subject:Motion picture actors and actresses -- Albania -- Biography.
Albanian American motion picture actors and actresses -- Biography.
Albanians -- Biography.
Albanian Americans -- Biography.
Albanian Americans.
Albanians.
Motion picture actors and actresses.
Albania.
Biography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7687943
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9789995667719
9995667711

Regenstein, Bookstacks

Loading map link
Holdings details from Regenstein, Bookstacks
Call Number: PN1998.2.H694 2008
c.1 Available Loan period: standard loan  Scan and Deliver Request for Pickup Need help? - Ask a Librarian