Ho gerontas me tous chartaitous : mythistorēma /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ritsos, Giannēs, 1909-1990
Edition:2. ekd.
Imprint:Athēna : Kedros, 1985.
Description:101 p. ; 22 cm.
Language:Greek
Series:Eikonostasio anōnymōn hagiōn ; 5
Ritsos, Giannēs, 1909-1990. Eikonostasio anōnymōn hagiōn 5.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/763176
LEADER 01352nam a2200325 a 4500
001 763176
003 ICU
005 19950904000000.0
008 860530s1985 gr 000 1 greou
010 |a  86206057 
035 |a (ICU)BID9773240 
035 |a (OCoLC)17377907 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a gre 
050 0 |a PA5629.I7  |b G4 1985 
100 1 |a Ritsos, Giannēs,  |d 1909-1990  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80037051  |1 http://viaf.org/viaf/116860933 
245 1 3 |a Ho gerontas me tous chartaitous :  |b mythistorēma /  |c Giannēs Ritsos. 
250 |a 2. ekd. 
260 |a Athēna :  |b Kedros,  |c 1985. 
300 |a 101 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Eikonostasio anōnymōn hagiōn ;  |v 5 
800 1 |a Ritsos, Giannēs,  |d 1909-1990.  |t Eikonostasio anōnymōn hagiōn  |v 5. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i b3856c38-a39d-5cd4-9b5f-b5a11fd0cf60  |s 892dd7e3-b2a3-5d08-a825-6d2eacbb9cd9 
928 |t Library of Congress classification  |a PA5637.R6G37 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1552998 
927 |t Library of Congress classification  |a PA5637.R6G37 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 37760893  |i 1843061