Xi Zhou shi lun wen ji /

西周史论文集 /
Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Di 1 ban
第1版.
Imprint:Xi'an : Shanxi ren min jiao yu chu ban she, 1993-
西安 : 陕西人民敎育出版社, 1993-
Description:v. : ill. ; 21 cm.
Language:Chinese
Subject:China -- History -- Zhou dynasty, 1122-221 B.C.
Zhou Dynasty (China)
China.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7542161
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Shanxi li shi bo wu guan.
陕西历史博物馆.
ISBN:7541948101 (set) : RMBY45.00
9787541948107 (set)
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02040nam a2200445Ia 4500
001 7542161
003 ICU
005 20090219150400.0
008 090219m19939999cc a b 000 0 chi c
020 |a 7541948101 (set) :  |c RMBY45.00 
020 |a 9787541948107 (set) 
035 |a (OCoLC)37284263  |z (OCoLC)309871479 
040 |a NIC  |c CGU 
043 |a a-cc--- 
049 |a CGUA 
066 |c $1 
090 |a DS747  |b .X528 1993 
245 0 0 |6 880-01  |a Xi Zhou shi lun wen ji /  |c Shanxi li shi bo wu guan bian. 
250 |6 880-02  |a Di 1 ban 
260 |6 880-03  |a Xi'an :  |b Shanxi ren min jiao yu chu ban she,  |c 1993- 
300 |a v. :  |b ill. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a China  |x History  |y Zhou dynasty, 1122-221 B.C.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85024035 
650 7 |a Zhou Dynasty (China)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01696787 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206073 
648 7 |a 1122-221 B.C  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
710 2 |6 880-04  |a Shanxi li shi bo wu guan.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr94023863  |1 http://viaf.org/viaf/152883997 
903 |a HeVa 
880 0 0 |6 245-01/$1  |a 西周史论文集 /  |c 陕西历史博物馆编. 
880 |6 250-02/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-03/$1  |a 西安 :  |b 陕西人民敎育出版社,  |c 1993- 
880 2 |6 710-04/$1  |a 陕西历史博物馆.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr94023863 
929 |a cat 
999 f f |i 68151a7a-f53a-53d9-b3f5-b73f0714cd5b  |s 68fa381d-799c-5a5a-a859-37717c0ed201 
928 |t Library of Congress classification  |a DS747.X528 1993  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 651289 
927 |t Library of Congress classification  |a DS747.X528 1993  |v v.2  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 79032305  |i 8537854