Kulʹtura semeĭnykh otnosheniĭ.

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:[2-e izd., dop. i perer].
Imprint:Moskva : Izd-vo "Znanie", 1985.
Description:173, [3] p. ; 20 cm.
Language:Russian
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/743720
Hidden Bibliographic Details
ISBN:0.30rub
Notes:Bibliography: p. 172-[174]

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 743720
003 ICU
005 19950904000000.0
008 860228s1985 rur b 00000 rusou
010 |a  86133615 
020 |c 0.30rub 
035 |a (ICU)BID9550121 
035 |a (OCoLC)18350936 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a rus 
043 |a e-ur--- 
050 0 |a HQ638  |b .K85 1985 
245 0 0 |a Kulʹtura semeĭnykh otnosheniĭ. 
250 |a [2-e izd., dop. i perer]. 
260 0 |a Moskva :  |b Izd-vo "Znanie",  |c 1985. 
300 |a 173, [3] p. ;  |c 20 cm. 
504 |a Bibliography: p. 172-[174] 
650 0 |a Families  |z Soviet Union 
650 0 |a Marriage  |z Soviet Union. 
650 7 |a Families.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01728849 
650 7 |a Marriage.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01010443 
651 7 |a Soviet Union.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210281 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 358cdd93-5890-5d8c-bf97-82d582a255c0  |s c581fe4d-9c9f-5596-97f5-3b3c5db8ebea 
928 |t Library of Congress classification  |a HQ638.K850 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2098815 
927 |t Library of Congress classification  |a HQ638.K850 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 32549161  |i 1796494