Effi Briest : Erzählstoff und Erzählinhalt /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bindokat, Karla, 1942-
Imprint:Frankfurt am Main : P. Lang, c1984.
Description:198 p. ; 21 cm.
Language:German
Series:Europäische Hochschulschriften. Reihe I, Deutsche Sprache und Literatur, 0721-3301 ; Bd. 540 = Publications universitaires européennes. Série I, Langue et littérature allemandes ; vol. 540 = European university studies. Series I, German language and literature ; vol. 540
Europäische Hochschulschriften. Reihe I, Deutsche Sprache und Literatur Bd. 540.
Subject:Fontane, Theodor, -- 1819-1898. -- Effi Briest.
Effi Briest (Fontane, Theodor)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/732160
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3820462856 (pbk.)
Notes:Bibliography: p. 185-195.
LEADER 01891nam a2200385 a 4500
001 732160
003 ICU
005 19950903000000.0
008 860113s1984 gw b 00010 ger c
010 |a  85673324 
020 |a 3820462856 (pbk.) 
035 |a (ICU)BID9421130 
035 |a (OCoLC)10685531 
039 0 |a 2  |b 3  |c 3  |d 3  |e 3 
040 |a MH  |c MH 
041 0 |a ger 
050 1 |a PT1863.E37  |b B56x 1984 
100 1 |a Bindokat, Karla,  |d 1942-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85819033  |1 http://viaf.org/viaf/92380643 
245 1 0 |a Effi Briest :  |b Erzählstoff und Erzählinhalt /  |c Karla Bindokat. 
260 0 |a Frankfurt am Main :  |b P. Lang,  |c c1984. 
300 |a 198 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Europäische Hochschulschriften. Reihe I, Deutsche Sprache und Literatur,  |x 0721-3301 ;  |v Bd. 540 =  |a Publications universitaires européennes. Série I, Langue et littérature allemandes ;  |v vol. 540 =  |a European university studies. Series I, German language and literature ;  |v vol. 540 
504 |a Bibliography: p. 185-195. 
600 1 0 |a Fontane, Theodor,  |d 1819-1898.  |t Effi Briest.  |1 http://viaf.org/viaf/178986309 
630 0 7 |a Effi Briest (Fontane, Theodor)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01913269 
830 0 |a Europäische Hochschulschriften.  |n Reihe I,  |p Deutsche Sprache und Literatur  |v Bd. 540. 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f56a1a61-d92d-5584-878a-bc0662b19953  |s 59f8d239-156c-5404-a876-1369a8eda323 
928 |t Library of Congress classification  |a PT1863.E38B61  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1649179 
927 |t Library of Congress classification  |a PT1863.E38B61  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 25424780  |i 1779920