Quinziano : tragedia in tre atti /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Aniante, Antonio, 1900-
Imprint:Acireale : Bonanno, c2006.
Description:101 p. : ill. ; 20 cm.
Language:Italian
Series:Tascabili Bonanno. Cinema e teatro ; 2
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7188633
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8877962534 : 12.00 EUR
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01271nam a22003134a 4500
001 7188633
003 ICU
005 20090126124400.0
008 080428s2006 it a b 000 0dita d
010 |a  2008355329 
020 |a 8877962534 :  |c 12.00 EUR 
035 |a (ItFiC)it 08901266 
035 |a (OCoLC)226386960 
040 |a ItFiC  |c ItFiC  |d UtOrBLW 
050 0 0 |a PQ4839.A7  |b Q56 2006 
100 1 |a Aniante, Antonio,  |d 1900-  |1 http://viaf.org/viaf/4943794 
245 1 0 |a Quinziano :  |b tragedia in tre atti /  |c Antonio Aniante. 
260 |a Acireale :  |b Bonanno,  |c c2006. 
300 |a 101 p. :  |b ill. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Tascabili Bonanno.  |p Cinema e teatro ;  |v 2 
504 |a Includes bibliographical references. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i dda3ce64-bbb7-50b1-b6f3-803df2959c58  |s e9e3b0c7-615c-57b0-b95b-1d3a5489ec6d 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ4839.A7 Q56 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5438586 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ4839.A7 Q56 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 68878600  |i 8428040