Au service du droit : réflexions et positions, 1936-1982 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Pinto, Roger
Imprint:Paris : Presses de la Sorbonne, 1984.
Description:xvi, 532 p. : ill. ; 25 cm.
Language:French
Series:Publications de la Sorbonne. Série Documents ; 35
Publications de la Sorbonne. Série Documents. no 35.
Subject:International law
Human rights
Public law
Human rights.
International law.
Public law.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/717719
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Avril, Pierre
Juillard, Patrick
Masclet, Jean-Claude, 1943-
ISBN:2859440887
Notes:Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02714nam a2200493 a 4500
001 717719
003 ICU
005 19970925001800.0
008 851031s1984 fr a b 00010 fre u
010 |a  85208017 //r89 
020 |a 2859440887 
035 |a (ICU)BID9257767 
035 |a (OCoLC)15017388 
040 |a DLC  |c DLC  |d OCoLC 
041 0 |a fre 
050 0 |a JX3091  |b .P56 1984 
082 0 |a 341  |2 19 
100 1 |a Pinto, Roger  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82080326  |1 http://viaf.org/viaf/7401823 
245 1 0 |a Au service du droit :  |b réflexions et positions, 1936-1982 /  |c Roger Pinto ; textes rassemblés, en hommage à leur auteur, par Pierre Avril, Patrick Juillard et Jean-Claude Masclet. 
260 0 |a Paris :  |b Presses de la Sorbonne,  |c 1984. 
300 |a xvi, 532 p. :  |b ill. ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Publications de la Sorbonne. Série Documents ;  |v 35 
504 |a Includes bibliographical references. 
505 0 |a Universalité et diversité du phénomène juridique -- La crise du droit public interne et international -- Les fins du droit : droits de l'homme et droits des peuples. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a International law  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85067417 
650 0 |a Human rights  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85026379 
650 0 |a Public law  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85108696 
650 7 |a Human rights.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00963285 
650 7 |a International law.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00976984 
650 7 |a Public law.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01082619 
700 1 0 |a Avril, Pierre  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83317703  |1 http://viaf.org/viaf/91239653 
700 1 0 |a Juillard, Patrick  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85178025  |1 http://viaf.org/viaf/4931633 
700 1 0 |a Masclet, Jean-Claude,  |d 1943-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82116278  |1 http://viaf.org/viaf/93393754 
830 0 |a Publications de la Sorbonne.  |p Série Documents.  |v no 35.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86710419 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f47bbb27-8a6a-53f7-b4ca-b147707af676  |s c19a5034-5fd8-5812-8442-895a6cfa26c7 
928 |t Library of Congress classification  |a XXKZ3350.P56A2 1984  |l DLL  |c DLL-Law  |i 1791083 
927 |t Library of Congress classification  |a XXKZ3350.P56A2 1984  |l DLL  |c DLL-Law  |b 26253529  |i 1757455