Le cri de l'acacia : nouvelles /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Jacques, Claudine.
Imprint:Pirae, Tahiti : Au vent des îles, c2007.
Description:125 p. ; 21 cm.
Language:French
Series:Collection Littératures du Pacifique
Subject:New Caledonia -- Fiction.
New Caledonia.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/7035384
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782915654295
2915654298
Notes:Short stories.
LEADER 01547nam a2200385 a 4500
001 7035384
003 ICU
005 20100204161400.0
008 080111s2007 fp 000 j fre d
010 |a  2008540441 
020 |a 9782915654295 
020 |a 2915654298 
035 |a (OCoLC)191032046 
040 |a TZT  |c TZT  |d DLC  |d UtOrBLW 
042 |a lccopycat 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a PQ3999.J33  |b C66 2007 
082 1 4 |a 843  |2 1 
100 1 |a Jacques, Claudine.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr97039109  |1 http://viaf.org/viaf/32153878 
245 1 3 |a Le cri de l'acacia :  |b nouvelles /  |c Claudine Jacques. 
260 |a Pirae, Tahiti :  |b Au vent des îles,  |c c2007. 
300 |a 125 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Collection Littératures du Pacifique 
500 |a Short stories. 
651 0 |a New Caledonia  |v Fiction. 
651 7 |a New Caledonia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01212756 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i b038a9c9-e29e-5033-9290-378f012d4cad  |s faac3c9e-92b7-5323-b5d7-e84bcec84ba7 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ3999.J33C66 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5336651 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ3999.J33C66 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |e RECA  |b 80915597  |i 8393356