Maṣādir dirāsat al-nashāṭ al-sinīmāʼī fī al-ʻIrāq, 1968-1979 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Mufarrijī, Aḥmad Fayyāḍ
Edition:al-Ṭabʻah 1.
Imprint:Bayrūt : al-Muʼassasah al-ʻArabīyah li-Dirāsah wa-al-Nashr, 1981.
Description:168 p. ; 21 cm.
Language:Arabic
Subject:Motion pictures -- Iraq.
Motion pictures.
Iraq.
Bibliography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/694152
Hidden Bibliographic Details
Notes:In Arabic.
LEADER 01356cam a2200349Ma 4500
001 694152
003 ICU
005 19980917004900.0
008 890221s1981 le 000 0dara d
010 |a  81184035 
035 |a (OCoLC)20903298 
040 |a NYP  |c NYP  |d DLC  |d CGU 
043 |a a-iq--- 
049 |a CGUA 
100 1 |a Mufarrijī, Aḥmad Fayyāḍ 
245 1 0 |a Maṣādir dirāsat al-nashāṭ al-sinīmāʼī fī al-ʻIrāq, 1968-1979 /  |c Aḥmad Fayyāḍ al-Mufarrijī. 
250 |a al-Ṭabʻah 1. 
260 |a Bayrūt :  |b al-Muʼassasah al-ʻArabīyah li-Dirāsah wa-al-Nashr,  |c 1981. 
300 |a 168 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a In Arabic. 
650 0 |a Motion pictures  |z Iraq. 
650 7 |a Motion pictures.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01027285 
651 7 |a Iraq.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205757 
655 7 |a Bibliography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423717 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 1618fcd1-0f28-53b2-9b4e-c16cb027d7c8  |s 74bcd03f-0a26-52f4-84e8-64f3bfe6587e 
928 |t Library of Congress classification  |a Z5784.M9M32  |l JRL  |c JRL-RR5  |i 5743198 
927 |t Library of Congress classification  |a Z5784.M9M32  |l JRL  |c JRL-RR5  |b 77429171  |i 1724511