Un léopard sur le garrot : chroniques d'un médecin nomade /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Rufin, Jean-Christophe, 1952-
Imprint:Paris : Gallimard, 2008.
Description:283 p. ; 21 cm.
Language:French
Subject:Rufin, Jean-Christophe, -- 1952-
Rufin, Jean-Christophe, -- 1952-
Médecins sans frontières (Association)
Physicians -- France -- Biography.
Novelists, French -- 20th century -- Biography.
Medical assistance, French -- History.
Humanitarian assistance, French -- History.
Authors, French.
Physicians.
France.
Biography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6807753
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782070782901
2070782905
LEADER 02293cam a2200457 i 4500
001 6807753
003 ICU
005 20080725164300.0
008 080204s2008 fr 000 0afre d
020 |a 9782070782901 
020 |a 2070782905 
035 |a (OCoLC)192055306 
040 |a TZT  |c TZT  |d AUXAM  |d GZM  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
050 0 |a R507.R84A3  |b 2008 
072 7 |a PQ  |2 lcco 
082 1 4 |a 843  |2 1 
100 1 |a Rufin, Jean-Christophe,  |d 1952-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81088396  |1 http://viaf.org/viaf/86450032 
245 1 3 |a Un léopard sur le garrot :  |b chroniques d'un médecin nomade /  |c Jean-Christophe Rufin. 
260 |a Paris :  |b Gallimard,  |c 2008. 
300 |a 283 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
600 1 0 |a Rufin, Jean-Christophe,  |d 1952-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81088396  |1 http://viaf.org/viaf/86450032 
600 1 7 |a Rufin, Jean-Christophe,  |d 1952-  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01928694  |1 http://viaf.org/viaf/86450032 
650 0 |a Physicians  |z France  |v Biography.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008109307 
650 0 |a Novelists, French  |y 20th century  |v Biography.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008108465 
650 0 |a Medical assistance, French  |x History. 
650 0 |a Humanitarian assistance, French  |x History. 
650 7 |a Authors, French.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00822016 
650 7 |a Physicians.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01062841 
610 2 0 |a Médecins sans frontières (Association)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80059486 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
648 7 |a 1900-2099  |2 fast 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 7b72996a-fe3c-5f06-b290-071690a43913  |s cfcfc9da-1830-56bb-bd85-3f1291af838c 
928 |t Library of Congress classification  |a R507.R84A3 2008  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 5256769 
927 |t Library of Congress classification  |a R507.R84A3 2008  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e MABR  |e CRERAR  |b 80688642  |i 8343633