Plantes carnivores et végétaux hostiles. 10

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Louveaux, Jean
Imprint:[Paris] Hachette [1965]
Description:108 p. illus. (part col.) 25 cm.
Language:French
Series:LʼAventure de la vie, 10
Subject:Carnivorous plants
Poisonous plants
Carnivorous plants.
Poisonous plants.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/678319
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01649nam a22003851 4500
001 678319
003 ICU
005 19920731000000.0
008 850514s1965 fr a 00000 fre u
010 |a  66089709 //r85 
035 |a (ICU)BID8818360 
035 |a (OCoLC)6687692 
040 |a DLC/ICU  |c ICU 
041 0 |a fre 
050 0 |a QK917  |b .L63 
082 0 |a 581.6 
100 1 |a Louveaux, Jean  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85804756  |1 http://viaf.org/viaf/12311722 
245 1 0 |a Plantes carnivores et végétaux hostiles. 
260 0 |a [Paris]  |b Hachette  |c [1965] 
300 |a 108 p.  |b illus. (part col.)  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a LʼAventure de la vie,  |v 10 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Carnivorous plants  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85066669 
650 0 |a Poisonous plants  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85103946 
650 7 |a Carnivorous plants.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00847693 
650 7 |a Poisonous plants.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01068169 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i c00a19e5-dc12-5358-b9f7-845aa1a86abf  |s 1cec5513-61c6-5b3a-98d4-c114b046446b 
928 |t Library of Congress classification  |a QK917.L89  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 1983561 
927 |t Library of Congress classification  |a QK917.L89  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 23678124  |i 1702466