Streitschriften : literarischer Nachlass /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Mühsam, Erich, 1878-1934
Edition:1. Aufl.
Imprint:Berlin : Rixdorfer Verlagsanstalt, 1985, c1984.
Description:836 p. ; 20 cm.
Language:German
Subject:Communism.
Communism in literature.
Jewish communists.
Politics and government
Europe.
Germany.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/678086
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Hirte, Christlieb
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01939nam a2200397 a 4500
001 678086
003 ICU
005 19950903000000.0
008 850513c19851984gw 00010 ger d
035 |a (ICU)BID8815724 
035 |a (OCoLC)18397794 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a ger 
100 1 |a Mühsam, Erich,  |d 1878-1934  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50013022  |1 http://viaf.org/viaf/76329608 
245 1 0 |a Streitschriften :  |b literarischer Nachlass /  |c Erich Mühsam ; [herausgegeben von Christlieb Hirte ; mit Anmerkungen des Herausgebers]. 
250 |a 1. Aufl. 
260 0 |a Berlin :  |b Rixdorfer Verlagsanstalt,  |c 1985, c1984. 
300 |a 836 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 7 |a Communism.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00870421 
650 7 |a Communism in literature.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00870546 
650 7 |a Jewish communists.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00982722 
650 7 |a Politics and government  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01919741 
651 7 |a Europe.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01245064 
651 7 |a Germany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210272 
648 7 |a 1918-1945  |2 fast 
700 1 0 |a Hirte, Christlieb  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79025178  |1 http://viaf.org/viaf/49253508 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 79ef9dd0-21d7-5c08-bc9a-a4f8700c43da  |s 04bcc556-33a9-55b0-8c16-58c4348b4fa3 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2626.U2A16 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1983528 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2626.U2A16 1985  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 35468725  |i 1702203