Xia Shang Zhou duan dai gong cheng jie mi ji /

夏商周断代工程解密记 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Yue, Nan.
岳南.
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Haikou Shi : Hainan chu ban she, 2007.
海口市 : 海南出版社, 2007.
Description:iii, 229 p., [16] p. of plates : ill. (some col.), maps ; 23 cm.
Language:Chinese
Series:Kao gu Zhongguo
考古中国
Kao gu Zhongguo.
考古中国.
Subject:Excavations (Archaeology) -- China.
Antiquities.
Excavations (Archaeology)
China -- Antiquities.
China -- History -- To 221 B.C.
China.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6417178
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9787544320276 : RMBY28.00
7544320278
LEADER 01910cam a2200493 a 4500
001 6417178
003 ICU
005 20131021120200.0
008 090708s2007 cc abf 000 0 chi d
010 |a  2007350657 
020 |a 9787544320276 :  |c RMBY28.00 
020 |a 7544320278 
035 |a (OCoLC)157003006  |z (OCoLC)423072620 
040 |a HUA  |c CGU  |d CGU 
042 |a lccopycat 
049 |a CGUA 
066 |c $1 
090 |a DS741.55  |b .Y846 2007 
090 |a DS715  |b .Y85 2007 
100 1 |6 880-01  |a Yue, Nan. 
245 1 0 |6 880-02  |a Xia Shang Zhou duan dai gong cheng jie mi ji /  |c Yue Nan zhu. 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Haikou Shi :  |b Hainan chu ban she,  |c 2007. 
300 |a iii, 229 p., [16] p. of plates :  |b ill. (some col.), maps ;  |c 23 cm. 
490 1 |6 880-05  |a Kao gu Zhongguo 
650 0 |a Excavations (Archaeology)  |z China. 
650 7 |a Antiquities.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00810745 
650 7 |a Excavations (Archaeology)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00917564 
651 0 |a China  |x Antiquities. 
651 0 |a China  |x History  |y To 221 B.C. 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206073 
648 7 |a To 221 B.C.  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
830 0 |6 880-06  |a Kao gu Zhongguo. 
880 1 |6 100-01/$1  |a 岳南. 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 夏商周断代工程解密记 /  |c 岳南著. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 海口市 :  |b 海南出版社,  |c 2007. 
880 1 |6 490-05/$1  |a 考古中国 
880 0 |6 830-06/$1  |a 考古中国. 
929 |a cat 
999 f f |i c34f6527-0924-5680-917a-d2b3812a83c9  |s d70d64d0-f46b-531f-8c29-dc6aaaa04b2e 
928 |t Library of Congress classification  |a DS741.55.Y846 2007  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 5287500 
927 |t Library of Congress classification  |a DS741.55.Y846 2007  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 81021065  |i 8211300