Kuala Lumpur /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Malaysia. Jabatanarah Pemetaan Negara.
Edition:Cetakan 1-PPNM.
Imprint:[Kuala Lumpur] : Pengarah, 1982.
Description:1 map : col. ; 94 x 83 cm.
Language:Malay
Subject:Kuala Lumpur (Malaysia) -- Maps.
Malaysia -- Kuala Lumpur.
Maps.
Cartographic data:Scale 1:15,000.
Format: Map Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/641470
Hidden Bibliographic Details
Notes:Malay and English.
"Rampaian 98. Syit (sheet) Wp.1."
Shows selected buildings and points of interest.
LEADER 01706cem a2200397 a 4500
001 641470
003 ICU
005 20060721182900.0
007 aj|canzn
008 841210s1982 my a f 0 may d
034 1 |a a  |b 15000 
035 |a (ICU)BID8404541 
035 |a (OCoLC)20224187 
040 |a GZN  |c GZN  |d UUM  |d ICU  |d OCoLC 
041 0 |a may 
052 |a 8034  |b K8 
090 |a G8034.K8 1982M3 
110 1 |a Malaysia.  |b Jabatanarah Pemetaan Negara.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80067063  |1 http://viaf.org/viaf/135502808 
245 1 0 |a Kuala Lumpur /  |c diterbitkan oleh Pengarah Pemetaan Negara. 
250 |a Cetakan 1-PPNM. 
255 |a Scale 1:15,000. 
260 |a [Kuala Lumpur] :  |b Pengarah,  |c 1982. 
300 |a 1 map :  |b col. ;  |c 94 x 83 cm. 
336 |a cartographic image  |b cri  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/cri 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Malay and English. 
500 |a "Rampaian 98. Syit (sheet) Wp.1." 
500 |a Shows selected buildings and points of interest. 
651 0 |a Kuala Lumpur (Malaysia)  |v Maps.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008115760 
651 7 |a Malaysia  |z Kuala Lumpur.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204370 
655 7 |a Maps.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423704 
903 |a HeVa 
999 f f |i 8c050eeb-2dd4-5b76-a5b8-fe821197e954  |s db5fb546-f54c-57a4-b6d9-cda67c6f402c 
928 |t Library of Congress classification  |a G8034.K8 1982 .M3  |l JRL  |c JRL-MapCl 
927 |t Library of Congress classification  |a G8034.K8 1982 .M3  |l JRL  |c JRL-MapCl  |b H85111728