L'homme-horloge : nouvelles /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Hammer, Béatrice, 1963-
Imprint:[Paris] : Mercure de France, c2006.
Description:169 p. ; 19 cm.
Language:French
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6325612
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2715226020
9782715226029
LEADER 01310nam a22003494a 4500
001 6325612
003 ICU
005 20070621105600.0
008 060317s2006 fr 000 1 fre
010 |a  2006464544 
020 |a 2715226020 
020 |a 9782715226029 
035 |a (OCoLC)65201951 
040 |a DLC  |c DLC  |d TZT 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a PQ2668.A4575  |b H65 2006 
072 7 |a PQ  |2 lcco 
082 1 4 |a 843  |2 1 
100 1 |a Hammer, Béatrice,  |d 1963-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n96011039  |1 http://viaf.org/viaf/71496737 
245 1 2 |a L'homme-horloge :  |b nouvelles /  |c Béatrice Hammer. 
260 |a [Paris] :  |b Mercure de France,  |c c2006. 
300 |a 169 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
653 |a Short Stories 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 6ca97945-db11-58d0-9d06-d19bbb289873  |s a7140303-c5f4-58d6-a82d-d5589a5f39bf 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2668.A4575 H65 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5301958 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2668.A4575 H65 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 76859104  |i 8184980