Les codes de la ville : cultures, langues et formes d'expression urbaines /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Paris : Harmattan, c2007.
Description:300 p. : ill. ; 22 cm.
Language:French
German
Series:Espaces discursifs
Collection Espaces discursifs.
Subject:Urban dialects.
Sociolinguistics.
Sociolinguistics.
Urban dialects.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6322434
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Bierbach, Christine.
Bulot, Thierry.
Jablonka, Frank.
ISBN:9782296023314
2296023312
Notes:Includes bibliographical references.
French and German.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02334nam a2200493 a 4500
001 6322434
003 ICU
005 20070615132200.0
008 070326s2007 fr a b 000 0 fre
010 |a  2007397620 
020 |a 9782296023314 
020 |a 2296023312 
035 |a (OCoLC)104776413 
040 |a DLC  |c DLC  |d TZT  |d AUXAM  |d CUY 
041 0 |a fre  |a ger 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a P40.5.U73  |b C63 2007 
072 7 |a PC  |2 lcco 
082 1 4 |a 440  |2 1 
245 0 4 |a Les codes de la ville :  |b cultures, langues et formes d'expression urbaines /  |c sous la direction de Christine Bierbach et Thierry Bulot ; avec la collaboration de Frank Jablonka ... [et al.]. 
260 |a Paris :  |b Harmattan,  |c c2007. 
300 |a 300 p. :  |b ill. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Espaces discursifs 
546 |a French and German. 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Urban dialects.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85141308 
650 0 |a Sociolinguistics.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85124195 
650 7 |a Sociolinguistics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01123847 
650 7 |a Urban dialects.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01162390 
653 |a Urban Sociology  |a Socio-Linguistics 
700 1 |a Bierbach, Christine.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n78055701  |1 http://viaf.org/viaf/61675757 
700 1 |a Bulot, Thierry.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n99837338  |1 http://viaf.org/viaf/2601594 
700 1 |a Jablonka, Frank.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n98000933  |1 http://viaf.org/viaf/66645461 
830 0 |a Collection Espaces discursifs.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2001024392 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i fc9c5f36-84b2-5c5f-89af-2392dbc54600  |s 803fae31-8807-5f76-8966-de8abe277492 
928 |t Library of Congress classification  |a P40.5.U73 C63 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5231228 
927 |t Library of Congress classification  |a P40.5.U73 C63 2007  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 76345941  |i 8181597