Bastard : die Geschichte der Journalistin Lee /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zelik, Raul, 1968-
Imprint:Berlin : Assoziation A, 2004.
Description:237 p. : ill. ; 21 cm.
Language:German
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6206467
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3935936257 (pbk. ; alk. paper)
9783935936255 (pbk. ; alk. paper)
LEADER 01281cam a2200313 a 4500
001 6206467
003 ICU
005 20070215130400.0
008 040917s2004 gw a 000 0 ger
010 |a  2004450872 
020 |a 3935936257 (pbk. ; alk. paper) 
020 |a 9783935936255 (pbk. ; alk. paper) 
035 |a (OCoLC)57344280 
040 |a DLC  |c DLC 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a PT2688.E3875  |b B37 2004 
100 1 |a Zelik, Raul,  |d 1968-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no99016770  |1 http://viaf.org/viaf/264383508 
245 1 0 |a Bastard :  |b die Geschichte der Journalistin Lee /  |c Raul Zelik. 
260 |a Berlin :  |b Assoziation A,  |c 2004. 
300 |a 237 p. :  |b ill. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i a4090840-11f0-5bc8-8165-20aaab4c6e64  |s 496c15a7-632d-511d-a306-fb2eaf809807 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E3875 B37 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5268377 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E3875 B37 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |e RECA  |b 75707130  |i 8104370