Togirŏ ŭi kujo wa ŭimi /

독일어의구조와의미 /
Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Sŏul Tʻŭkpyŏlsi : Yŏngnak, 2003.
서울특별시 : 역락, 2003.
Description:520 p. : ill. ; 23 cm.
Language:Korean
Subject:German language -- 20th century -- Grammar.
German language -- 20th century -- Symantics.
German language -- Grammar.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6112227
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Sin, Su-song.
신수송.
ISBN:8955561849
Provenance:hew7k yh asian 27.10 b
LEADER 01566cam a2200373 a 4500
001 6112227
003 ICU
005 20070319154000.0
008 061013s2003 ko a b 001|0 kor d
035 |a (CStRLIN)ILCO06-B10730 
035 |a (OCoLC)226391963 
020 |a 8955561849 
040 |a ICU-FE  |c ICU-FE 
043 |a e-ge--- 
050 4 |a PF3111  |b .T64 2003 
066 |c $1 
090 |a PF3111  |b .T64 2003 
245 0 0 |6 880-01  |a Togirŏ ŭi kujo wa ŭimi /  |c Sin Su-song pʻyŏn. 
260 |6 880-02  |a Sŏul Tʻŭkpyŏlsi :  |b Yŏngnak,  |c 2003. 
300 |a 520 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
541 0 |a hew7k  |b yh  |c asian  |h 27.10  |o b  |3 f  |5 o 
650 0 |a German language  |y 20th century  |x Grammar. 
650 0 |a German language  |y 20th century  |x Symantics. 
650 7 |a German language  |x Grammar.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00941527 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
700 1 |6 880-03  |a Sin, Su-song.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr96035219  |1 http://viaf.org/viaf/306159957 
852 0 |a ICU-FE  |b Order  |t 1  |x yu 
903 |a HeVa 
880 0 0 |6 245-01/$1  |a 독일어의구조와의미 /  |c 신수송편. 
880 |6 260-02/$1  |a 서울특별시 :  |b 역락,  |c 2003. 
880 1 |6 700-03/$1  |a 신수송.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr96035219  |1 http://viaf.org/viaf/306159957 
999 f f |i 8cfdb0cd-6df0-5393-9278-fddec75146e7  |s 02161edb-b0bd-5415-85b7-34ee38b9c3c0 
928 |t Library of Congress classification  |a PF3111.T64 2003  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 5116842 
927 |t Library of Congress classification  |a PF3111.T64 2003  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 75623988  |i 8073303