Les inspections générales ministérielles dans l'administration française /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Milloz, Pierre, 1927-
Imprint:Paris : Economica, 1983.
Description:720 p. ; 24 cm.
Language:French
Subject:Administrative agencies -- France -- Auditing -- History.
Executive departments -- France -- Auditing -- History.
Administrative agencies -- Auditing.
Executive departments -- Auditing.
France.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/607560
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2717806431 : 220F
Notes:Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Université de Paris I, 1982.
Includes index.
Bibliography: p. [681]-690.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02094nam a2200469 a 4500
001 607560
003 ICU
005 19950902000000.0
008 840604s1983 fr b 00110 fre u
010 |a  83220460 
020 |a 2717806431 :  |c 220F 
035 |a (ICU)BID8021642 
035 |a (OCoLC)10753041 
039 0 |a 2  |b 3  |c 3  |d 3  |e 3 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a fre 
043 |a e-fr--- 
050 0 |a JN2688  |b .M55 1983 
082 0 |a 354.4407/6  |2 19 
100 1 |a Milloz, Pierre,  |d 1927-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83238136  |1 http://viaf.org/viaf/9850702 
245 1 4 |a Les inspections générales ministérielles dans l'administration française /  |c Pierre Milloz ; préface de François Goguel. 
260 0 |a Paris :  |b Economica,  |c 1983. 
300 |a 720 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Université de Paris I, 1982. 
500 |a Includes index. 
504 |a Bibliography: p. [681]-690. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Administrative agencies  |z France  |x Auditing  |x History. 
650 0 |a Executive departments  |z France  |x Auditing  |x History. 
650 7 |a Administrative agencies  |x Auditing.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00796731 
650 7 |a Executive departments  |x Auditing.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00917807 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i dd03968c-afe3-5bde-ae76-5b9403c93d42  |s 98969efb-599f-5095-9e4a-55db29631033 
928 |t Library of Congress classification  |a JN2688.M550 1983  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5726486 
927 |t Library of Congress classification  |a JN2688.M550 1983  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 23042408  |i 1589325