Gam atah yakhol : roman /

גם אתה יכול : רומן /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Moskovits-Weiss, Ela
מושקוביץ־וייס, אלה.
Imprint:Tel-Aviv : Yediʻot aḥaronot : Sifre ḥemed, c2006.
תל־אביב : ידיעות אחרונות : ספרי חמד, 2006.
Description:204 p. ; 21 cm.
Language:Hebrew
Series:Ḳarati
קראתי
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6011251
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Title on t.p. verso: You can do it
ISBN:9655118924
LEADER 01698nam a2200385 a 4500
001 6011251
003 ICU
005 20091223091900.0
008 060509s2006 is 000 f heb c
020 |a 9655118924 
035 |a (OCoLC)68569302 
040 |a OSU  |c OSU  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
066 |c (2 
090 |a PJ5055.23.M8538  |b G36 2006 
100 1 |6 880-01  |a Moskovits-Weiss, Ela  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2005011331  |1 http://viaf.org/viaf/47074290 
245 1 0 |6 880-02  |a Gam atah yakhol :  |b roman /  |c Elah Moshḳovits-Ṿais. 
246 1 |i Title on t.p. verso:  |a You can do it 
260 |6 880-03  |a Tel-Aviv :  |b Yediʻot aḥaronot :  |b Sifre ḥemed,  |c c2006. 
300 |a 204 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |6 880-04  |a Ḳarati 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/(2/r  |a מושקוביץ־וייס, אלה.  |1 http://viaf.org/viaf/47074290 
880 1 0 |6 245-02/(2/r  |a גם אתה יכול :  |b רומן /  |c אלה מושקוביץ־וייס. 
880 |6 260-03/(2/r  |a תל־אביב :  |b ידיעות אחרונות :  |b ספרי חמד,  |c 2006. 
880 0 |6 440-04/(2/r  |a קראתי 
929 |a cat 
999 f f |i cb32b6a1-794b-5ccb-8eab-ca849a5c6d45  |s 47d5f365-ff63-5df7-ac4a-4e89b91f9513 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.23.M8538G36 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5109200 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ5055.23.M8538G36 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |e root  |b 75902326  |i 8033479