Retour à la cité : les magnats de Florence, 1340-1440 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Klapisch-Zuber, Christiane.
Imprint:Paris : Ecole des hautes études en sciences sociales, 2006.
Description:519 p. ; 24 cm.
Language:French
Series:Civilisations et sociétés, 0069-4290 ; 123
Subject:Politics and government
Florence (Italy) -- History -- To 1421.
Florence (Italy) -- History -- 1421-1737.
Florence (Italy) -- Politics and government -- To 1421.
Florence (Italy) -- Politics and government -- 1421-1737.
Italy -- Florence.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6007972
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2713220726
LEADER 02164cam a22004454a 4500
001 6007972
003 ICU
005 20070123143100.0
008 060425s2006 fr b 001 0 fre c
020 |a 2713220726 
035 |a (OCoLC)69494451 
040 |a TZT  |c TZT  |d CGU  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a DG737.26  |b .K537 2006 
072 7 |a DG  |2 lcco 
082 1 4 |a 945  |2 1 
100 1 |a Klapisch-Zuber, Christiane.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84031809  |1 http://viaf.org/viaf/108489342 
245 1 0 |a Retour à la cité :  |b les magnats de Florence, 1340-1440 /  |c Christiane Klapisch-Zuber. 
260 |a Paris :  |b Ecole des hautes études en sciences sociales,  |c 2006. 
300 |a 519 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Civilisations et sociétés,  |x 0069-4290 ;  |v 123 
651 0 |a Florence (Italy)  |x History  |y To 1421.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85049195 
651 0 |a Florence (Italy)  |x History  |y 1421-1737.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85049196 
651 0 |a Florence (Italy)  |x Politics and government  |y To 1421.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85049202 
651 0 |a Florence (Italy)  |x Politics and government  |y 1421-1737.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85049203 
651 7 |a Italy  |z Florence.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204699 
653 |a Mediaeval Italian history  |a Firenze  |a 14th-15th centuries 
650 7 |a Politics and government  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01919741 
648 7 |a To 1737  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i b7f450ec-7a87-5dae-ab15-d0e5fe183d6f  |s f69e78e7-4468-55e0-b112-8faf722603de 
928 |t Library of Congress classification  |a DG737.26.K537 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5205586 
927 |t Library of Congress classification  |a DG737.26.K537 2006  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 75861699  |i 8030267