Geschichte der Stadt Dresden /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Stuttgart : Theiss, c2005-
Description:v. <1-2> : ill. (some col.), maps (some col.) ; 25 cm.
Language:German
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/6004858
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Blaschke, Karlheinz.
John, Uwe.
Gross, Reiner.
ISBN:3806219060 (Bd. 1)
3806219273 (Bd. 2)
Notes:Vol. 2 edited by Reiner Gross and Uwe John.
Includes bibliographical references and indexes.
Standard no.:9783806219272

MARC

LEADER 00000cam a22000004a 4500
001 6004858
003 ICU
005 20211201112220.3
008 051209m2005uuuugw ab b 001 0 ger
010 |a 2006374522 
016 7 |a 975259903  |2 GyFmDB 
020 |a 3806219060 (Bd. 1) 
020 |a 3806219273 (Bd. 2) 
024 3 |a 9783806219272 
035 |a (OCoLC)62363716 
040 |a DLC  |c DLC  |d OHX  |d YUS  |d PUL 
042 |a pcc 
043 |a e-gx--- 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a DD901.D75  |b G47 2005 
072 7 |a DD  |2 lcco 
082 0 0 |a 943/.2142  |2 22 
245 0 0 |a Geschichte der Stadt Dresden /  |c im Auftrag der Landeshauptstadt Dresden ; herausgegeben von Karlheinz Blaschke ; unter Mitwirkung von Uwe John. 
260 |a Stuttgart :  |b Theiss,  |c c2005-<c2006> 
300 |a v. <1-2> :  |b ill. (some col.), maps (some col.) ;  |c 25 cm. 
500 |a Vol. 2 edited by Reiner Gross and Uwe John. 
504 |a Includes bibliographical references and indexes. 
505 0 0 |g Bd. 1.  |t Von den Anfängen bis zum Ende des Dreissigjährigen Krieges. 
651 0 |a Dresden (Germany)  |x History. 
700 1 |a Blaschke, Karlheinz. 
700 1 |a John, Uwe. 
700 1 |a Gross, Reiner. 
929 |a uc 
999 f f |i 3f906658-1f92-50db-b264-1e1e64dcca5f  |s 45f6b612-ec25-5604-9908-4eefd3e1b9f5