La pesca en el reino de Toledo : la cuenca alta y media del Tajo en los siglos XII al XVI /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Sánchez Quiñones, Julián.
Imprint:Oxford : John and Erica Hedges, 2006.
Description:iv, 164 p. : ill., maps ; 30 cm.
Language:Spanish
Series:BAR international series ; 1489
Subject:Fisheries -- Tagus River (Spain and Portugal)
Fisheries.
Europe -- Tagus River.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5898643
Hidden Bibliographic Details
ISBN:184171741X
LEADER 01570cam a22003494a 4500
001 5898643
003 ICU
005 20061204183500.0
008 060425s2006 enkab b 000 0 spa c
020 |a 184171741X 
035 |a (OCoLC)67612675 
040 |a CGU  |c CGU  |d CGU  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a SH286.T3  |b S353 2006 
100 1 |a Sánchez Quiñones, Julián.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2006041712  |1 http://viaf.org/viaf/54430208 
245 1 3 |a La pesca en el reino de Toledo :  |b la cuenca alta y media del Tajo en los siglos XII al XVI /  |c Julián Sánchez Quiñones. 
260 |a Oxford :  |b John and Erica Hedges,  |c 2006. 
300 |a iv, 164 p. :  |b ill., maps ;  |c 30 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a BAR international series ;  |v 1489 
650 0 |a Fisheries  |z Tagus River (Spain and Portugal) 
650 7 |a Fisheries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00926051 
651 7 |a Europe  |z Tagus River.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01310561 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 4e728961-3dd2-53ef-ba0f-59fb9b6aeb3c  |s a7e0f62c-f24b-5749-9794-775a2d1a9847 
928 |t Library of Congress classification  |a SH286.T3S353 2006  |l JCL  |c JCL-Sci  |i 5071506 
927 |t Library of Congress classification  |a SH286.T3S353 2006  |l JCL  |c JCL-Sci  |e CRERAR  |b 69236557  |i 7994533